Αντίστροφη μέτρηση για αλλαγές στη Λότζια!

Αντίστροφη μέτρηση για αλλαγές στη Λότζια!

Ζήτημα χρόνου η ανακοίνωσή τους

Μέσα στις επόμενες μέρες ή και ώρες θα ανακοινωθούν οι, μικρής έκτασης αλλαγές που όπως έγκαιρα έχει γράψει το cretalive, στο εκτελεστικό σχήμα του δήμου Ηρακλείου.

Νέο πρόσωπο στο δήμο Ηρακλείου, μια... παλιά στο δημοτικό πυρήνα, η Στέλλα Αρχοντάκη που επιστρέφει ως αντιδήμαρχος Παιδείας, στη θέση του Νίκου Αγγελάκη, που αναλαμβάνει πρόεδρος στον ΔΟΠΑΦΜΑΗ.

Πιθανότατα εκεί μετακινείται και η μέχρι σήμερα πρόεδρος της ΔΗΚΕΗ κ. Λεμονή, με τη δημοτική επιχείρηση να περνά στα χέρια ενός εκ των αντιδημάρχων, που θα αναλάβουν και την εποπτεία της Κοινωφελούς Επιχείρησης.

Θέση αντιδημάρχου ( σε ρόλο ενός διευρυμένου τοπικού... Χαρδαλιά) αναβαθμίζεται ο Μαρίνος Πατακός, που άοκνα υπηρετεί μέχρι σήμερα σε σημαντικούς τομείς της δημοτικής δραστηριότητας. Κρατά δηλαδή και Δημοτική Αστυνομία και Πολιτική Προστασία ενώ αποδεσμεύεται από ΔΟΠΑΦΜΑΗ.

Μοναδικός γρίφος είναι στα πλαίσια των διαπαραταξιακών συνεργασιών, εάν στο σχήμα αναλάβει θέση ευθύνης ένας από τους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης του Γιώργου Σισαμάκη!

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ