Άρπαξαν τη σελίδα “mySyriza” και την έκαναν Νέα Αριστερά!

Μια μεθόδευση που δείχνει πως συχνά πυκνά αυτοί που επικαλούνται το ηθικό στην πολιτική… μάλλον δεν κοιτάζουν τον καθρέφτη τους

Στην πολιτική μπορεί να επιτρέπονται όλα, αλλά επειδή κάποιοι κάποτε είχαν μιλήσει για το ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς, φαίνεται πως, αφορούσε τους άλλους ενώ για τους ίδιους λειτουργεί … a la carte!

Μια μικρή αναζήτηση αν κάνει κάποιος στη Google, είτε εσωτερικά στο Facebook - για τη σελίδα «mySyriza», ως δια μαγείας εμφανίζεται η «Νέα Αριστερά» - και αυτό φαίνεται πως έχει την εξήγηση του.

Άτομα που έχουν αποχωρήσει από το κόμμα, παρότι επέλεξαν να φύγουν από αυτό, για να ενταχθούν στη «Νέα Αριστερά», δεν δημιούργησαν από την αρχή μια σελίδα στο Facebook, αλλά πήραν μια ήδη υπάρχουσα ενημερωτική σελίδα για το ΣΥΡΙΖΑ και απλά την μετονόμασαν σε «Νέα Αριστερά».

Με αυτόν τον τρόπο, αφού υπέκλεψαν μια σελίδα που ανήκει σε άλλον - στον ΣΥΡΙΖΑ δηλαδή - παρέκαμψαν και τη διαδικασία προώθησης της νέας σελίδας που υπό κανονικές προϋποθέσεις θα ξεκινούσε από το μηδέν, καθώς έδωσαν το όνομα «Νέα Αριστερά» σε μια σελίδα που μετρούσε ήδη περίπου 2.000 μέλη.

O Tempora o mores ( ω καιροί, ω ήθη) που θα έλεγαν και οι Λατίνοι για μια μεθόδευση που δείχνει πως συχνά πυκνά αυτοί που επικαλούνται το ηθικό στην πολιτική… μάλλον δεν κοιτάζουν τον καθρέφτη τους!

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ