Αυτοί εκλέγονται στη νέα κεντρική επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ από την Κρήτη: Θρίλερ για μια θέση!

Αυτοί εκλέγονται στη νέα κεντρική επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ από την Κρήτη: Θρίλερ για μια θέση!

Ζήτημα προκύπτει με την ποσόστωση των εκλεγμένων στελεχών από την Προοδευτική Συμμαχία

Δεκαέξι είναι τα νέα μέλη της κεντρικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ που εκλέγονται από τους 41 συνολικά υποψήφιους του κόμματος από το νησί. Σύμφωνα με το καταστατικό, εκλέγονται οκτώ άνδρες και οκτώ γυναίκες ωστόσο υπάρχει ένα θέμα που αφορά την ποσόστωση των στελεχών που προέρχονται από την Προοδευτική Συμμαχία οι οποίοι πρέπει να είναι σε ποσοστό 20% επί των εκλεγμένων.

Στην περίπτωση των οκτώ πρώτων ανδρών, δεν καλύπτεται το ποσοστό και ίσως ο όγδοος Γιάννης Παυλιδάκης μείνει τελικά εκτός, προς χάριν του Γιώργου Τρούλη που προέρχεται από την Προοδευτική Συμμαχία. Όλα αυτά όμως θα ανακοινωθούν από την κεντρική εφορευτική επιτροπή!

Οι οκτώ άνδρες και οι οκτώ γυναίκες που είναι πρώτοι σε σειρά κατάταξης είναι οι : Παύλος Πολάκης, Ανδρέας Ξανθός, Βασίλης Σμπώκος, Γιαννης Βάφης, Γιωργος Σκουλάς, Δημήτρης Ψιμόπουλος Σπύρος Δανέλης και Γιαννης Παυλιδάκης. Οι οκτώ γυναίκες είναι: Κορνηλία Μακρή, Βάλια Βαγιωνάκη, Ελενη Γιακουμάκη, Αγγέλα Σμυρνάκη, Ελενη Αυγουστάκη, Χρυσούλα Μανουσάκη, Μαρια Καλουδιώτη και Στέλλα Ψαρά.

Διαβάστε επίσης:

Οι σταυροί των υποψηφίων της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ στην Κρήτη

Πολάκης παντού, πρώτος στην Κρήτη!

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ