Βιβλίο από τον Γιάννο για τις εμπειρίες του στη φυλακή

Βιβλίο από τον Γιάννο για τις εμπειρίες του στη φυλακή

O Γιάννος Παπαντωνίου, με νέο βιβλίο, περιγράφει την οδύσσεια που έζησε

Βιβλίο για τα όσα έζησε κατά την παραμονή του στη φυλακή με τίτλο «Προσωπική μαρτυρία» αναμένεται να κυκλοφορήσει τις επόμενες μέρες από τις εκδόσεις Παπαζήση, ο πρώην υπουργός Γιάννος Παπαντωνίου.

Στο βιβλίο ο πρώην υπουργός, ο οποίος προφυλακίστηκε τον Οκτώβριο του 2018, αναφέρεται «στις συνθήκες εγκλεισμού, στη μεθοδολογία της κατασκευής ανυπόστατων κατηγοριών και στον αγώνα για την αποφυλάκισή μου έπειτα από δεκαεπτά μήνες», όπως ο ίδιος εξηγεί στον πρόλογο του βιβλίου.

Ως προς τον λόγο για τον οποίο επέλεξε να γράψει αυτό το βιβλίο, ο κ. Παπαντωνίου εξηγεί ότι αυτός ήταν η «υποχρέωση απέναντι στο πολιτικό σύστημα και τους πολίτες που υπηρέτησα –και ορισμένους εκπροσώπησα– από δημόσιες θέσεις για περίπου τρεις δεκαετίες».

Ο πρώην υπουργός κάνει, παράλληλα, λόγο για στοχοποίηση σε βάρος του τονίζοντας ότι «στην τελική της φάση, ένα πολιτικο-δικαστικό σύστημα συνωμότησε για να κατασκευάσει κατηγορίες εναντίον μου και να με φυλακίσει όχι μόνο χωρίς δίκη, αλλά ούτε καν με παραπομπή σε δίκη».

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ