Δεν του… πάει του Ανδρουλάκη η Σητεία!

Στο Πολύκεντρο του Δήμου Σητείας η ομιλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ

Δυο φορές προσπάθησε στο πρόσφατο παρελθόν ο Νίκος Ανδρουλάκης να έλθει στη Σητεία και να μιλήσει, μια στην πρόσφατη προεκλογική περίοδο και μια σήμερα, αλλά ο καιρός τα έκανε μούσκεμα! Στην πρώτη περίπτωση η επίσκεψη δεν έγινε ποτέ λόγω του βροχερού καιρού και του προβλήματος με το τραυματισμένο πόδι του Νίκου Ανδρουλάκη καθώς υπήρχε περίπτωση να συμβεί κάτι απρόοπτο, κι έτσι πήγε μόνο στην Ιεράπετρα.

Η σημερινή επίσκεψη και ομιλία, όπου Ιούνης μήνας, έγινε το καλοκαίρι χειμώνας ανέτρεψε και το πρωινό πρόγραμμα της επίσκεψης καθώς αναγκάστηκε να έλθει όχι από το αεροδρόμιο της Σητείας αλλά από το Ηράκλειο, ακυρώνοντας την βόλτα στο κέντρο και την αγορά της πόλης.

Η απογευματινή βροχή ανέτρεψε και τον σχεδιασμό για την ομιλία σε εξωτερικό χώρο κι έτσι βρέθηκε το Πολύκεντρο του δήμου, που φιλοξένησε την ομιλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ. Μικρός ο χώρος, ζεστή όμως η καρδιά των Σητειακών που πιστεύουν στην επιστροφή του ΠΑΣΟΚ και αγκαλιάζουν το ξεκίνημα της παράταξης να επιστρέψει στην κανονικότητα!

 

Διαβάστε επίσης:

N. Ανδρουλάκης: "Φορολογική δικαιοσύνη για όλους τους Έλληνες"

Από τη Μονή Τοπλού ξεκίνησε η περιοδεία Ανδρουλάκη στη Σητεία

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Λασίθι

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ