Ο λόγος στις ... γυναίκες!

Εκδήλωση για τις γυναίκες της ΝΔ πραγματοποιήθηκε χθες στο Ηράκλειο

Μια χαλαρή συζήτηση είχαν οι γυναίκες της ΝΔ στο εκλογικό κέντρο του κόμματος που λειτουργεί στην πλατεία Ελευθερίας, χθες βράδυ.

Εκεί συνομίλησαν οι γυναίκες υποψήφιες, οι γυναίκες στελέχη και οι φίλες της παράταξης με θέμα ”Μιλάμε για μας, για το αύριο, για το μέλλον των παιδιών μας”.

Την εκδήλωση, που ήταν μια πρωτοβουλία της Έλενας Κουντουράκη, δημοσιογράφου και στελέχους της ΝΔ, χαιρέτησε ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Ηρακλείου, Βαγγέλης Καρκανάκης, ο αντιπρόεδρος Κώστας Γιαννουλάκης καθώς και οι τρεις εκλεγμένοι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας κι εκ νέου υποψήφιοι, κκ Λευτέρης Αυγενάκης, Κωσταντίνος Κεφαλογιάννης και Μάξιμος Σενετάκης.

Τον λόγο πήραν πρώτα οι γυναίκες υποψήφιες και η καθεμία τοποθετήθηκε αναφορικά με το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας και την πορεία του κόμματος.

Στη συνέχεια, τοποθετήθηκαν, μεταξύ άλλων, η Πρόεδρος του Συνδέσμου Επαγγελματιών Επισιτισμού & Διασκέδασης Νομού Ηρακλείου Μαρία Αντωνακάκη και η εκπρόσωπος του Συνδέσμου εγκατεστημένων επιχειρήσεων της Βιομηχανικής περιοχής Τζίνα Τσαντρίζου (CEO στην εταιρεία Super Creta Gas).

Στη σχετική ανακοίνωση της ΔΕΕΠ Ηρακλείου επισημαίνονται τα εξής:

"Στο εκλογικό κέντρο της Νέας Δημοκρατίας ,στην πλατεία Ελευθερίας, χθες το βράδυ με πρωτοβουλία των γυναικών της παράταξης, συναντήθηκαν και συνομίλησαν οι γυναίκες υποψήφιες , οι γυναίκες στελέχη και οι φίλες της παράταξης με θέμα ”Μιλάμε για μας,για το αύριο,για το μέλλον των παιδιών μας”.
Την εκδήλωση χαιρέτησε ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Βαγγέλης Καρκανάκης, ο αντιπρόεδρος Κώστας Γιαννουλάκης καθως και οι τρεις εκλεγμένοι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας Λευτέρης Αυγενάκης, Κωσταντίνος Κεφαλογιάννης και Μάξιμος Σενετάκης.

Εκδήλωση γυναικών ΝΟΔΕ
 

Στις τοποθετήσεις των ομιλητριών αλλά και στη συζήτηση που ακολούθησε αναλύθηκε το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας και ιδιαίτερα οι τομείς που αφορούν την νεα γενιά, το δημογραφικό και την στήριξη της οικογένειας.  
 Επισημάνθηκε επίσης η  επιτυχημένη πορεία του κόμματος μεχρι τώρα σε πολιτικές  όπως η υγεία, η παιδεία, η ισότητα των δυο φύλων η οικογενειακή πολιτική, η στήριξη των ευάλωτων οικογενειών και των ατόμων με αναπηρία κλπ.
Την διοργάνωση της εκδήλωσης και τον συντονισμό είχαν αναλάβει η Κουντουράκη Έλενα (Δημοσιογραφος - Στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας) και η Σταμπούλου Τένια (εκπαιδευτικός-μέλος ΔΗΜΤΟ Ηρακλείου Ν.Δ.)"

 

(Κεντρική φωτογραφία: entospolis.gr)

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ