Δεύτερη μέρα του συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ με τα φώτα σε Παπανδρέου και Βενιζέλο!

Δεύτερη μέρα του συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ με τα φώτα σε Παπανδρέου και Βενιζέλο!

Eκτός από τις ομιλίες, τις παρεμβάσεις και το έντονο παρασκήνιο που πάντα χαρακτηρίζει τα συνέδρια, σε εξέλιξη βρίσκεται και η μάχη του σταυρού για τη νέα κεντρική επιτροπή του ΠΑΣΟΚ

Η δεύτερη μέρα του συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ εστιάζεται στις ομιλίες των δυο πρώην προέδρων του κινήματος Γιώργου Παπανδρέου και Ευάγγελου Βενιζέλου που αποτελούν συνέχεια της χθεσινής ημέρας, στο κλίμα ενότητας και κοινής πορείας όλων των δυνάμεων μετά την εκλογή του Νίκου Ανδρουλάκη τον περασμένο Δεκέμβριο.

Στον απόηχο της χθεσινής ημέρας αίσθηση προκάλεσε η ομιλία του Κώστα Σημίτη που πρόσφερε στήριξη κι έβαλε … πλάτη με αξιοσημείωτο τρόπο στη νέα ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, κάτι που δεν έκανε πότε στο παρελθόν με τέτοιο τρόπο!

Κατά τ’ άλλα εκτός από τις ομιλίες, τις παρεμβάσεις και το έντονο παρασκήνιο που πάντα χαρακτηρίζει τα συνέδρια, σε εξέλιξη βρίσκεται και η μάχη του σταυρού για τη νέα κεντρική επιτροπή του ΠΑΣΟΚ. Πολλοί είναι εκείνοι που δηλώνουν παρόντες διεκδικώντας μια θέση στο νέο όργανο των 300 θέσεων, με την Κρήτη να διεκδικεί έναν αριθμό 15-20 θέσεων.

Από τη μια οι προεδρικοί που είναι η πιο ισχυρή ομάδα στο συνέδριο προσπαθούν να ισορροπήσουν στο «πάντρεμα» παλιών και καινούριων, ενώ και η ομάδα του Γιώργου Παπανδρέου αλλά και του Ανδρέα Λοβέρδου διεκδικεί και σε επίπεδο Κρήτης το μερίδιο που τους αναλογεί!

 

Δείτε επίσης:

Συνέδριο ΠΑΣΟΚ: «Λεφτά υπάρχουν αλλά ποιος τα παίρνει» είπε ο Γιώργος Παπανδρέου

Συνέδριο ΠΑΣΟΚ: «Στο χέρι μας είναι οι προβλέψεις των δημοσκοπήσεων να γίνουν εκλογική δύναμη για το ΠΑΣΟΚ»

Το ΠΑΣΟΚ, ο ΣΥΡΙΖΑ και η κεραλοιφή!

Διμέτωπος Ανδρουλάκη κατά ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ με εναλλακτική κυβερνητική πρόταση

Συνέδριο ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ: Το συγκινητικό αφιέρωμα στη Φώφη Γεννηματά

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ