Έκοψαν ξανά κλήσεις σε εργαζόμενους στο αεροδρόμιο: Συνεχίζεται ο αναβρασμός

Μείζον το πρόβλημα του πάρκινγκ - Κάθε πρόστιμο για την παράνομη στάθμευση αντιστοιχεί σε δύο μεροκάματα των εργαζομένων

Συνεχίζεται το αδιέξοδο για τους εργαζόμενους στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου όσον αφορά στο μείζον ζήτημα της στάθμευσης. Νέος κύκλος αναβρασμού ξέσπασε το Σάββατο, καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι κόπηκαν ξανά κλήσεις για παράνομη στάθμευση σε οχήματα εργαζομένων που τα είχαν παρκάρει στον δρόμο. 

Μάλιστα ενημερώθηκαν ότι είχαν γράψει όλα τα αυτοκίνητα που βρίσκονταν στη σειρά. Όπως λένε οι ίδιοι, οι συνθήκες τους αναγκάζουν να σταθμεύουν τα οχήματά τους στον δρόμο, ενώ κάθε τέτοια κλήση για παράνομη στάθμευση αντιστοιχεί σε δύο δικά τους μεροκάματα.

Οι ίδιοι αφήνουν διακριτικά στα ΙΧ τους ότι πρόκειται για αυτοκίνητα των εργαζομένων, αλλά όπως φάνηκε εκ του αποτελέσματος αυτό δεν ήταν αρκετό. 

Υπενθυμίζεται ότι το πρόβλημα ξεκίνησε μετά την απόφαση της ΔΕΠΑΝΑΛ να κόψει την παρεχόμενη έκπτωση για τους εργαζόμενους στον αερολιμένα με το μηνιαίο κόστος στάθμευσης στο δημοτικό πάρκινγκ να ανέρχεται πλέον στα 60 ευρώ, το οποίο πολλοί αδυνατούν να καλύψουν.

Όπως έχει ήδη γράψει το Cretalive, η ΔΕΠΑΝΑΛ προωθεί ως λύση την αξιοποίηση του πρώην Ικάριου γηπέδου, την οποία έχουν απορρίψει οι εργαζόμενοι ως μη συμφέρουσα λόγω της μεγάλης απόστασης που θα πρέπει να διανύουν με τα πόδια για να πάνε στη δουλειά τους.

Το όλο θέμα βρίσκεται σε αδιέξοδο, οι εργαζόμενοι εξακολουθούν να αντιδρούν και οι κλήσεις για την παράνομη στάθμευση ... συνεχίζονται. 

Διαβάστε επίσης:

Σε αναβρασμό οι εργαζόμενοι στο αεροδρόμιο - "Μονόδρομος" το Ικάριο, απαντά η ΔΕΠΑΝΑΛ

ΔΕΠΑΝΑΛ: Μία απάντηση για το Parking του αεροδρομίου Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης»

Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων ν.Ηρακλείου: Η ΔΕΠΑΝΑΛ αντιμετωπίζει τους εργαζόμενους στο αεροδρόμιο σαν πηγή κέρδους

«Εφιάλτης» η στάθμευση για τους εργαζόμενους στο αεροδρόμιο

8 ερωτήματα προς τη ΔΕΠΑΝΑΛ για το πάρκινγκ του αεροδρομίου

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ