Εκτός από τους γονείς υπάρχουν και καθηγητές αρνητές των self tests!

Εκτός από τους γονείς υπάρχουν και καθηγητές αρνητές των self tests!

Καθηγήτρια μήνυσε διευθυντή Λυκείου στο Ηράκλειο γιατί δεν της επέτρεψε να μπει στο σχολείο χωρίς αρνητικό αποτέλεσμα του τεστ

Είχαμε μέχρι σήμερα δει περιστατικά γονέων που αρνούνταν να υποβάλουν το παιδί τους σε self test προκειμένου να περάσει το κατώφλι του σχολείου, πλέον έχουμε και καθηγητές - αρνητές

Σήμερα, μάθαμε ότι καθηγήτρια στο 5ο Λύκειο Ηρακλείου κατέθεσε μήνυση εναντίον του διευθυντή του σχολείου, κ. Σταμάτη Παπαδάκη, γιατί εκείνος δεν την άφησε χθες να μπει στο σχολείο χωρίς τη βεβαίωση ότι το αποτέλεσμα του τεστ της για κορωνοϊό ήταν αρνητικό. Ακόμα, η συγκεκριμένη εκπαιδευτικός δεν θέλησε να βάλει μάσκα.

Το ίδιο σκηνικό επαναλήφθηκε και σήμερα με το ίδιο αποτέλεσμα. Η καθηγήτρια έμεινε εκτός του σχολείου, όπως ορίζει πλέον ο κανονισμός.

Ο κ. Παπαδάκης είπε στο Cretalive ότι η καθηγήτρια πριν το χθεσινό άνοιγμα των σχολείων δεν είχε δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα. Φορούσε κανονικά τη μάσκα και ακολουθούσε τις οδηγίες. Πάντως, στο σχολείο δεν έχει υπάρξει γονέας αρνητής ενώ μέχρι στιγμής δεν είχαμε και κάποιο θετικό αποτέλεσμα στα τεστ.

papadakis

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη μήνυση - όπως και όλες οι υπόλοιπες που έχουν υποβληθεί - θα διαβιβαστεί στην Εισαγγελία Ηρακλείου, η οποία και θα αποφασίσει για την "τύχη" της.

 

 

Δείτε επίσης:

Δεν έλειψαν και σήμερα οι αρνητές των self tests στα σχολεία της Κρήτης

 

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ