Ένα συνέδριο… αρκετοί ερασιτεχνισμοί!

Ένα συνέδριο… αρκετοί ερασιτεχνισμοί!

Προφανώς όλα υπολογίζονται αλλά και όλα είναι… μετρήσιμα στη μικρή μιντιακή μας κοινωνία!

Καλό είναι όταν γίνεται ένα συνέδριο στην Κρήτη από τοπικό φορέα, να συνοδεύεται από επαγγελματισμό, συνέπεια και αξίες που θα πρέπει να χαρακτηρίζουν το φορέα που το πραγματοποιεί.

Μια τέτοια περίπτωση είναι το Πανελλήνιο συνέδριο Μονάδων Κοινωνικής Φροντίδας  του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας της Περιφέρειας Κρήτης, που έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη Τρίτη και Τετάρτη στο Πολιτιστικό Κέντρο Ηρακλείου. Γι’ αυτό το συνέδριο ζητήθηκε η αρωγή του cretalive, κάτι που ουδέποτε αρνήθηκε και η οποία συνοδεύεται και από την επικοινωνιακή συνδρομή του μέσου. Όλα αυτά συμφωνήθηκαν και θεωρήθηκαν ότι τίθενται σε ισχύ. Αίφνης, ενημερωθήκαμε από το φορέα διοργάνωσης πως με απαίτηση άλλου μιντιακού μέσου, ζητήθηκαν να αλλάξουν τα δεδομένα, ουσιαστικά εξωθώντας σε διακοπή την όποια συμπεφωνημένη ( ανιδιοτελή) συνεργασία μας με τους διοργανωτές. 

Τα ήθη αυτά - που και στο παρελθόν έχουμε συναντήσει, από άλλους είναι αλήθεια παρόχους ενημέρωσης - και που με απορία βλέπουμε να υιοθετούνται από νεόκοπους του χώρου που είδαν τη σκιά τους και… θαμπώθηκαν, δεν μας αφορούν.
Προφανώς όλα υπολογίζονται αλλά και όλα είναι… μετρήσιμα στη μικρή μιντιακή μας κοινωνία! Όσα λογότυπα κι αν χρησιμοποιούν κάποιοι σε μια αφίσα, δεν τους δίνει και αυτόματα αξία, ειδικά αν ξέρεις τη μηδαμινή τους απήχηση!  
Τα νούμερα δυστυχώς ( ή ευτυχώς) λένε για όλους μας την αλήθεια !Όσο για τους διοργανωτές καλό θα είναι ( και κυρίως εκείνοι που τους εκπροσωπούν) να τιμούν το λόγο τους.
Άραγε γνωρίζει η κατά τ’ άλλα συμπαθής πρόεδρος του Κέντρου Μαρία Δαμανάκη τις άστοχες πρωτοβουλίες των συνεργατών της;
Σε κάθε περίπτωση πάντως  όπως είχε πει κι ένας παλιός τοπικός παράγοντας… ωσάν τη σοβαρότητα δεν υπάρχει!Δείτε επίσης: 

Τα ρεκόρ "εκτοξεύουν" το Cretalive: 400.000 αναγνώστες σε μία μέρα!

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ