Τα ρεκόρ "εκτοξεύουν" το Cretalive: 400.000 αναγνώστες σε μία μέρα!

Τα ρεκόρ "εκτοξεύουν" το Cretalive: 400.000 αναγνώστες σε μία μέρα!

Η καθολική προτίμηση του κοινού και οι αριθμοί που μας δίνουν δύναμη και έμπνευση να προχωρήσουμε

Το έχουμε γράψει πολλές φορές και δεν θα σταματήσουμε να το επαναλαμβάνουμε: Αποτελεί μέγιστη τιμή για όλους εμάς, την ομάδα του Cretalive, η αναγνώριση που μας προσφέρετε από την πρώτη περίοδο που "μπήκαμε" στην ζωή σας.
Μια αναγνώριση που μας κατατάσσει πλέον μεταξύ των μεγάλων ενημερωτικών ιστοσελίδων σε πανελλαδικό επίπεδο και παράλληλα μας δημιουργεί μεγαλύτερες υποχρεώσεις απέναντί σας.

Είναι συνεχής ο αγώνας αλλά και η αγωνία μας να προσφέρουμε αυτό που οφείλουμε στους αναγνώστες μας, έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.Το ίδιο συνεχής είναι και η ανοδική πορεία που μας "χαρίζετε" με την προτίμησή σας.
Σε μια περίοδο δύσκολη για την Κρήτη αλλά και τη χώρα γενικότερα, μας προσφέρατε ένα νέο ρεκόρ: 399.229 ξεχωριστοί αναγνώστες επέλεξαν το Cretalive την 27η Σεπτεμβρίου, για να ενημερωθούν, αριθμός που ξεπερνά κατά πολύ τα περιφερειακά δεδομένα.
Και φυσικά τα ευχαριστώ μας είναι απείρως περισσότερα! Καθώς αυτοί οι αριθμοί είναι η δύναμη μας για να προχωρήσουμε στην ανηφόρα και να γίνουμε ακόμα καλύτεροι!

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ