Επαφές με τους υποψηφίους για τη διαδοχή στο ΚΙΝΑΛ θα έχει ο Γ. Παπανδρέου

Επαφές με τους υποψηφίους για τη διαδοχή στο ΚΙΝΑΛ θα έχει ο Γ. Παπανδρέου

Με γνώμονα "τη διαμόρφωση κλίματος ενότητας" αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο πρώην πρωθυπουργός, επιβεβαιώνοντας το Cretalive

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο ΚΙΝΑΛ με φόντο τις εσωκομματικές διαδικασίες για την ανάδειξη της νέας ηγεσίας στο κίνημα. Ο Γιώργος Παπανδρέου, όπως έχει ήδη γράψει το Cretalive, εισέρχεται στο πεδίο της διεκδίκησης και με ανακοίνωσή του τονίζει ότι θα συναντηθεί με όλους τους υποψηφίους προέδρους (Νίκο Ανδρουλάκη, Βασίλη Κεγκέρογλου, Χάρη Καστανίδη, Ανδρέα Λοβέρδο, Παύλο Γερουλάνο και Παύλο Χρηστίδη), επιδιώκοντας όπως σημειώνεται τη συναίνεση. Μάλιστα, στην ίδια ανακοίνωση τονίζει ότι για την πρωτοβουλία του αυτή έχει ενημερωθεί και η Φώφη Γεννηματά.

Όπως επισημαίνει ο στόχος της παρέμβασής του αυτή αλλά και του περιεχομένου των επαφών του με τους υποψηφίους για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ είναι το "κλίμα ενότητας και συναίνεσης" με απώτερο σκοπό "την οικοδόμηση μιας μεγάλης προοδευτικής παράταξης".

Πιο συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση του γραφείου τύπου του πρώην πρωθυπουργού επισημαίνονται τα εξής:

"Ο πρώην Πρωθυπουργός, Γιώργος Α. Παπανδρέου, επιδιώκοντας μια συντεταγμένη και δημιουργική πορεία που θα οδηγήσει στην οικοδόμηση μιας μεγάλης Προοδευτικής Παράταξης, ζήτησε και θα έχει επαφές με τον Γραμματέα της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής, Μανώλη Χριστουδουλάκη, τον Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και υποψήφιο για τις εκλογές ανάδειξης του Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, Βασίλη Κεγκέρογλου και τους υποψήφιους Προέδρους, Νίκο Ανδρουλάκη, Παύλο Γερουλάνο, Χάρη Καστανίδη, Ανδρέα Λοβέρδο και Παύλο Χρηστίδη.

Η διαμόρφωση κλίματος ενότητας και συναίνεσης γύρω από τις αρχές, τις αξίες και τα ιδανικά της Προοδευτικής Παράταξης, και η δημιουργία των προϋποθέσεων για την μεγαλύτερη δυνατή διαβούλευση και συμμετοχή των δημοκρατών πολιτών στις εσωκομματικές διαδικασίες, είναι η αναγκαία συνθήκη που θα μας οδηγήσει στην οικοδόμηση μιας ισχυρής Παράταξης που θα αποτελέσει τον δυναμικό φορέας μια προοδευτικής πρότασης διακυβέρνησης απέναντι στη συντηρητική.

Σε αυτήν την προσπάθεια έχουμε χρέος να είμαστε όλοι αφοσιωμένοι, συμμέτοχοι και πρωταγωνιστές,

Για αυτήν την πρωτοβουλία του Γιώργου Α. Παπανδρέου, έχει ενημερωθεί και η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά". 

Διαβάστε επίσης:

Κι όμως ο Γιώργος Παπανδρέου το πήρε απόφαση!

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ