Επιμένει για τη Θεία Κοινωνία η λοιμωξιολόγος

Επιμένει για τη Θεία Κοινωνία η λοιμωξιολόγος

Δήλωσε πως εξακολουθεί να κοινωνεί κανονικά, χωρίς βέβαια να διευκρινίζει πώς, αφού οι εκκλησίες δεν είναι ανοιχτές για τους πιστούς

Εδώ ο κόσμος χάνεται κυριολεκτικά από την πανδημία και η λοιμωξιολόγος και μέλος της Επιτροπής, Ελένη Γιαμαρέλλου συνεχίζει το τροπάριο με την Θεία Κοινωνία.

Μάλιστα η ίδια μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» γνωστοποίησε ότι εξακολουθεί να κοινωνεί κανονικά, χωρίς βέβαια να  διευκρινίζει  πώς, με δεδομένο ότι οι εκκλησίες δεν είναι ανοιχτές για τους πιστούς και οι λειτουργίες πραγματοποιούνται μόνο από τους ιερείς.

«Ασφαλώς. Ούτε συζήτηση. Μιλάμε μόνο για την Αγία Κοινωνία. Το μεγαλύτερο μυστήριο. Ή πιστεύεις ότι είναι το μυστήριο και δεν μεταδίδεται ή δεν το πιστεύεις», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Την ίδια ώρα η λοιμωξιολόγος, τάχθηκε υπέρ της χρήσης μάσκας. «Είτε είσαι αρχιερέας είτε αρχιεπίσκοπος, κινδυνεύεις εξίσου. Όλοι να φοράμε μάσκα».

Υπενθυμίζεται ότι και στο παρελθόν η κυρία Γιαμαρέλλου είχε τραβήξει πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας όταν είχε δηλώσει ότι όποιος κοινωνήσει δεν θα κολλήσει κορωνοϊό, καθώς είναι μυστήριο και δεν ισχύει η έννοια της επιστήμης.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ