Έρχονται οι νεαροί τουρίστες κι άντε να τους μαζέψεις!

Έρχονται οι νεαροί τουρίστες κι άντε να τους μαζέψεις!

Υπάρχει ένα παράδοξο το οποίο αξίζει να τονιστεί

Όπως διαβάσατε ήδη στο cretalive (ΕΔΩ) δυο ακόμα λουκέτα έβαλε η αστυνομία σε Χερσόνησο και Μάλια, λόγω συνωστισμού και όρθιων πελατών σε γνωστά club της περιοχής!

Βέβαια εδώ υπάρχει ένα παράδοξο το οποίο αξίζει να τονιστεί: από τη μια ανοίξαμε τον τουρισμό, καλέσαμε τους ξένους τουρίστες, βροντοφωνάξαμε πόσο ασφαλείς είμαστε και έχουμε την απαίτηση τα νεαρά παιδιά από Ολλανδία και Βρετανία να κάτσουν στα δωμάτια τους και να αγναντεύουν τη μαγική Δύση του ήλιου!

Είμαστε σοβαροί ; Ποιος αλήθεια μπορεί να μαζέψει τον κόσμο που συνωστίζεται έξω από τα μπαρ και τα club που ήρθαν για αυτό το σκοπό στη χερσόνησο ;

Πιστεύουν άραγε οι αρχές πως είναι διαχειρίσιμο ένα τέτοιο ζήτημα, όταν θα πρέπει να κάνουν τους... χωροφυλάκους οι ιδιοκτήτες των μπαρ αλλά και να έχεις μια στρατιά αστυνομικών με διμοιρίες έξω από τα τουριστικά θέρετρα ; Ας το κλείσουν λοιπόν μια και καλή το κεφάλαιο νεαροί τουρίστες στην Κρήτη (που είναι αυτό που φέρνει κατεξοχήν κόσμο στο νησί ), ας απογορεύσουν στα μπαρ καν να δέχονται κόσμο, αφού δεν γίνεται όλος αυτός ο νεαρόκοσμος που έρχεται να μπει σε ένα καλούπι !

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ