"Εσύ φταις": Νέο σποτ από τον ΣΥΡΙΖΑ

"Εσύ φταις": Νέο σποτ από τον ΣΥΡΙΖΑ

"Σου ρίχνουν την ευθύνη γιατί αυτό ξέρουν να κάνουν"

Νέο σποτ με τίτλο "Ρίχνουν την ευθύνη στο λαό" κυκλοφόρησε ο ΣΥΡΙΖΑ, μέσω του οποίου ασκεί έντονη κριτική στην κυβέρνηση και συγκεκριμένα για το άνοιγμα του τουρισμού, την αύξηση των κρουσμάτων του κορωνοϊού, αλλά και του τελευταίου σποτ που εδωσε στη δημοσιότητα η Νέα Δημοκρατία.

"Με την επιτυχία που σημειώσαμε στην αντιμετώπιση του ιού, η χώρα μας ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία της. Ελάτε στην Ελλάδα, φέρτε τους φίλους σας. Ενημερώστε τους ότι η Ελλάδα είναι ανοιχτή", αναφέρεται ειρωνικά στην αρχή του βίντεο.

Στη συνέχεια η αξιωματική αντιπολίτευση, χαρακτηρίζει τη συνέντευξη Τύπου του πρωθυπουργού στη Σαντορίνη για την επανεκκίνηση της τουριστικής σεζόν ως "πάρτι της Σαντορίνης", ενώ αφήνει αιχμές για τον ρόλο των ΜΜΕ στη διάρκεια της πανδημίας.

"Εσύ φταις και αν δεν το πιστέψεις ότι φταις, θα δώσω άλλα 20 εκατομμύρια εκεί που πρέπει, μέχρι να το πιστέψεις", ακούγεται χαρακτηριστικά από την αφηγήτρια.

"Μας δείχνουν με το δάχτυλο. Τους απαντάμε με μάσκες, αποστάσεις, συνείδηση και αλληλεγγύη", καταλήγει το σποτ του ΣΥΡΙΖΑ.Η απάντηση της Νέας Δημοκρατίας

O ΣΥΡΙΖΑ ποντάρει ξανά στα χονδροειδή ψέματα και στις θεωρίες συνωμοσίας μήπως σωθεί από την κατρακύλα. Οι διακινητές των ψεκασμένων θεωριών που αγόρευαν με στόμφο στις πλατείες των αγανακτισμένων, νομίζουν ότι ο κορονοϊός τους έστρωσε νέο πεδίο και συνεχίζουν. Κάποιοι πρώην Υπουργοί της κυβέρνησης Τσίπρα αναπαράγουν ανοιχτά τα πιο ακραία συνομωσιολογικά παραμύθια, ενώ άλλοι τα σιγοντάρουν μουλωχτά.

Ως απάντηση δε στις καταγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ για το άνοιγμα του Τουρισμού και για να θυμηθούν όλοι το διαρκές παπατζιλίκι του κ. Τσίπρα παραθέτουμε μια δήλωσή του μπροστά στην κάμερα, στις 15 Μαΐου σε ανθρώπους του Τουρισμού: «Βρισκόμαστε στα μέσα του Μάη κι ακόμα όχι μόνο δεν έχουν ανοίξει οι ξενοδοχειακές μονάδες, αλλά δυστυχώς δεν έχουμε και εικόνα για το πότε και πώς θα γίνει η επανεκκίνηση της λειτουργίας της βαριάς βιομηχανίας, που είναι ο τουρισμός, για την ελληνική οικονομία».

Ας αντιληφθούν στο ΣΥΡΙΖΑ ότι το 2020, δεν είναι 2014. Τους πήραν χαμπάρι.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ