Το "φορτισμένο" αντίο της Ντόρας Μπακογιάννη στη Φώφη Γεννηματά

Το "φορτισμένο" αντίο της Ντόρας Μπακογιάννη στη Φώφη Γεννηματά

Δύο γυναίκες που μίλησαν ανοιχτά για τον καρκίνο

Πριν από μία εβδομάδα η Ντόρα Μπακογιάννη ανακοίνωσε δημόσια ότι διεγνώσθη με καρκίνο και δήλωνε "είμαι αποφασισμένη να τον νικήσω". Μία εβδομάδα μετά, η Φώφη Γεννηματά έχασε τη "μάχη" με την επάρατη νόσο, προκαλώντας βαθιά οδύνη στον πολιτικό κόσμο και όχι μόνο. 

Οι δύο γυναίκες, μίλησαν ανοιχτά για τον καρκίνο, στέλνοντας ένα ξεκάθαρο μήνυμα σε όσους παλεύουν με τον ίδιο εχθρό. Ήταν η Φώφη Γεννηματά που είχε μιλήσει ανοιχτά για τη μάχη της, εξομολογούμενη σε τηλεοπτική της συνέντευξη τις δυσκολίες που είχε βιώσει. Και η Ντόρα Μπακογιάννη δημοσιοποίησε μέσω social media το πρόβλημα της υγείας της. 

Το πρωί της Δευτέρας η Φώφη Γεννηματά δεν τα κατάφερε και έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 57 ετών, μετά τη ραγδαία επιδείνωση που παρουσίασε η υγεία της τις τελευταίες ώρες και σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος σπεύδει να την αποχαιρετήσει. 

Μεταξύ αυτών και η πρώην υπουργός Εξωτερικών, Ντόρα Μπακογιάννη, το μήνυμα της οποία αποκτά ιδιαίτερη βαρύτητα λόγω της μάχης που δίνει και η ίδια με τον καρκίνο.

Σε μια έντονη συναισθητικά ανάρτηση η ίδια αναφέρει: «Είμαι συγκλονισμένη. Η Φώφη ήταν μια μοναδική γυναίκα που πάλεψε με αξιοπρέπεια, δίνοντας δύναμη σε όλους. Θερμά συλλυπητήρια και κουράγιο στην οικογένεια και τους φίλους της» αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανάρτησή της η κ. Μπακογιάννη.

Η ανάρτησή της

 

 

 

 

Δείτε επίσης:

Διεγνώσθη με καρκίνο η Ντόρα Μπακογιάννη: "Αποφασισμένη να νικήσω"

"Έφυγε" από τη ζωή η Φώφη Γεννηματά - Ο καρκίνος, η εξομολόγηση και η πολιτική διαδρομή 

Φώφη Γεννηματά: Συγκλονισμένος ο πολιτικός κόσμος από το θάνατό της

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ