Για delivery καλέστε το πλησιέστερο cafe, όχι την Πυροσβεστική!

Newsroom
Newsroom

Aπείχαν μόλις ένα χιλιόμετρο από το αυτοκίνητό τους, αλλά έκριναν σκόπιμο να κινητοποιήσουν μηχανισμό που ενεργοποιείται για περιπτώσεις έκτακτης (και πραγματικής) ανάγκης.

Ένας ολόκληρος μηχανισμός - με το κόστος που συνεπάγεται - κινήθηκε το απόγευμα, για ζευγάρι τουριστών που πήγαν για πεζοπορία στο φαράγγι της Αράδαινας, στα Χανιά. Κάποια στιγμή, το ζευγάρι 62 και 60 ετών αντιλήφθηκαν ότι τους είχε τελειώσει το νερό, με αποτέλεσμα να καλέσουν στο κατάλυμα που έμεναν για να καταθέσουν το πρόβλημά τους. Από το κατάλυμα στη συνέχεια ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και εν συνεχεία η Πυροσβεστική Υπηρεσία, που κινητοποιήθηκε με όχημα και προσωπικό έφτασε στο σημείο όπου βρίσκονταν οι τουρίστες.

Αν και, σύμφωνα με τις πληροφορίες, απείχαν μόλις ένα χιλιόμετρο από το αυτοκίνητό τους, έκριναν σκόπιμο να κινητοποιήσουν μηχανισμό που ενεργοποιείται για περιπτώσεις έκτακτης (και πραγματικής) ανάγκης.

Οι άνδρες της Πυροσβεστικής που έφτασαν ως εκεί, πάντως, τους προμήθευσαν με νερό και αποχώρησαν, αφού οι δύο τουρίστες έχαιραν άκρας υγείας...

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και τα Χανιά

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ