Η ΕΛ.ΑΣ. βγήκε παγανιά - Δεν περνούσε "κουνούπι"

Η ΕΛ.ΑΣ. βγήκε παγανιά - Δεν περνούσε "κουνούπι"

Σε εφαρμογή ειδικό επιχειρησιακό σχέδιο δράσης της αστυνομίας - Έλεγχοι μέχρι τα ξημερώματα

"Αστακό" θύμιζε το βράδυ της Παρασκευής το κέντρο της πόλης του Ηρακλείου με δυνάμεις της αστυνομίας να επιχειρούν σε διάφορα σημεία καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες πολυπληθή συνεργεία αστυνομικών δυνάμεων διενεργούσαν ελέγχους στην περιοχή του Γαζίου, στην 62 Μαρτύρων στο ύψος του Jumbo, στην Παπαναστασίου, στη Χανιωπορτα, στην παραλιακή, στην Εθνική Οδό αλλά και στο δρόμο Ηρακλείου - Μοιρών.

Χαρακτηριστική η φωτογραφία που έστειλε αναγνώστης μας από έλεγχο που διενεργήθηκε κατά τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου στην παραλιακή Λεωφόρο του Ηρακλείου και συγκεκριμένα στο ύψος του Τάλως, από την οποία φαίνεται ότι η Αστυνομία "επιστράτευσε" ακόμα και τον γερανό για τους ελέγχους.

Το cretalive σε επικοινωνία που είχε με Αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ. ενημερώθηκε ότι εχθές το βράδυ εφαρμόστηκε στο Ηράκλειο ένα ειδικό επιχειρησιακό σχέδιο δράσης όπου δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ.  διενεργούσαν στοχευμένους ελέγχους σε οχήματα και άτομα σε σταθερά σημεία αλλά και καθ' οδόν. Στο επίκεντρο, η  πάταξη της εγκληματικότητας αλλά και περιπτώσεις επικίνδυνης οδήγησης, όπως παραβίαση ερυθρού σηματοδότη, ανάπτυξη υπερβολικής ταχύτητας, επικίνδυνοι ελιγμοί, υπερβολικός θόρυβος από μουσική ή εξάτμιση, επικίνδυνες αναστροφές,  οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ κλπ.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες τέτοια ειδικά επιχειρησιακά συνεργεία ελέγχου θα "βγουν" εκ νέου το επόμενο διάστημα στο Ηράκλειο.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ