Η κάθοδος των σεισμολόγων στο Αρκαλοχώρι

Η κάθοδος των σεισμολόγων στο Αρκαλοχώρι

Τους "φέρνει" η συνεχιζόμενη σεισμική ακολουθία

Ενημέρωση για την συνεχιζόμενη σεισμική δραστηριότητα ζητούσαν το τελευταίο διάστημα φορείς και κάτοικοι του Δήμου Μινώα Πεδιάδος και πληθώρα πληροφοριών αναμένεται να λάβουν τις επόμενες ημέρες. 

Έτσι, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Cretalive, μετά την - προγραμματισμένη για το ερχόμενο Σάββατο - κάθοδο στο Αρκαλοχώρι του Προέδρου του Οργανισμού Αντισεισμικής Προστασίας , καθηγητή Ευθύμη Λέκκα, θα ακολουθήσει και επίσκεψη του σεισμολόγου και διευθυντή του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, Άκη Τσελέντη

Υπενθυμίζεται ότι, όπως είπε στο Livetalks ο Δήμαρχος Μινώα Μανώλης Φραγκάκη,  ο κ. Λέκκας θα συμμετάσχει σε συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας, που θα πραγματοποιηθεί το πρωί του Σαββάτου στο Συνεδριακό Κέντρο Αρκαλοχωρίου. 

Σε ότι έχει να κάνει με την επίσκεψη Τσελέντη που θα ακολουθήσει, οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι ήδη έγινε μια πρώτη ιδιωτική συνάντηση του με παράγοντες της περιοχής, προκειμένου να κανονιστούν οι λεπτομέρειες της εκδήλωσης που οργανώνεται.Δείτε επίσης:

Έρχεται ο Ευθύμης Λέκκας για τους σεισμούς στην ενδοχώρα

Κ.Παπαζάχος για Αρκαλοχώρι: "Η σεισμική ακολουθία θα κρατήσει πολύ"

Δια ζώσης ενημέρωση από σεισμολόγο ζητούν οι φορείς στο Αρκαλοχώρι 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ