Η κοπή του δέντρου αποδείχθηκε "επικίνδυνη αποστολή"

Αυτό που, κανονικά, θα έπρεπε να είναι μια δουλειά για επαγγελματικά συνεργεία, αποδείχθηκε δύσκολη αλλά και ... επικίνδυνη αποστολή για τον πολίτη που δεν κατάφερε να την ολοκληρώσει

Το ... πήρε πάνω του κάτοικος της περιοχής του Μασταμπά, πήρε το ξυλοκοπτικό και άρχισε να κόβει τα κλαδιά ενός μεγάλου δέντρου που ξεκινούσε από την αυλή του και ήταν έτοιμο να πέσει, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τους κινδύνους για τους περαστικούς.

Όμως αυτό που, κανονικά, θα έπρεπε να είναι μια δουλειά για επαγγελματικά συνεργεία, αποδείχθηκε δύσκολη αλλά και ... επικίνδυνη αποστολή για τον πολίτη που δεν κατάφερε να την ολοκληρώσει, με τον κίνδυνο του τεράστιου κλαδιού να αιωρείται κυριολεκτικά πάνω από το οδόστρωμα, έτοιμο να πέσει από στιγμή σε στιγμή.

Τελικά τα συνεργεία της Δημοτικής Αστυνομίας ανέλαβαν δράση, απέκλεισαν την κυκλοφορία για περίπου ένα δίωρο, έως ότου αποκοπεί ολόκληρο το κλαδί, κατόπιν τα κομμένα ξύλα δέθηκαν για ασφάλεια στην άκρη του δρόμου (στη συμβολή της Ανδ.Παπανδρέου με την οδό Ικτίνου) και η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε.

δέντρο ακαδημίας ικτίνου μασταμπάς Ηράκλειο

δέντρο ακαδημίας ικτίνου μασταμπάς Ηράκλειο

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ