Ηράκλειο εναντίον... Άγκυρας με φόντο ένα παγκόσμιο πρωτάθλημα!

Ηράκλειο εναντίον... Άγκυρας με φόντο ένα παγκόσμιο πρωτάθλημα!

Το Ηράκλειο έχει δημιουργήσει ισχυρή παράδοση στη διοργάνωση αθλητικών εκδηλώσεων

Στον πολυεπίπεδο  «πόλεμο» των Ελληνοτουρκικών σχέσεων, εκτός από τα υποβρύχια, την υφαλοκρηπίδα και τις θαλάσσιες έρευνες, υπάρχουν κι άλλες μάχες!

Όπως εκείνη του αθλητικού στίβου, όπου η Κρήτη και το Ηράκλειο δίνουν ένα ιδιότυπο μπρα ντε φερ με την Τουρκική πρωτεύουσα, την Άγκυρα, για το ποια πόλη θα διοργανώσει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μπάσκετ Ανδρών- Γυναικών Κωφών, που θα διεξαχθεί το 2023.

Θυμίζουμε πως το Ηράκλειο έχει δημιουργήσει ισχυρή παράδοση στη διοργάνωση αθλητικών εκδηλώσεων, ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης Κωφών είναι ο Έλληνας Γιάννης Στουφής, και μαζί με τον Γενικό Γραμματέα της Ομοσπονδίας που είναι Γερμανός, βρίσκονται  εδώ και συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο Ηρακλείου Βασίλη  Λαμπρινό και τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού Κώστα Βαρδαβά, για την προώθηση της κρητικής υποψηφιότητας.

Για να δούμε εάν το... Ηρακλειάκι μπορεί να τα βάλει με την τουρκική πρωτεύουσα και να την κερδίσει, έστω κι αν χρειάζεται να πετύχει το νικητήριο καλάθι... σε νεκρό χρόνο ( buzzerBeater, που λένε και οι μπασκετικοί!)

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ