Το Ηράκλειο πάει με φόρα από τον Άλεξ… στον LEX!

Oι εμφανίσεις του ανά την Ελλάδα αποτελούν μουσικό και κοινωνικό φαινόμενο

Η προεκλογική περίοδος ξεκινά και επίσημα από σήμερα, αύριο μιλά ο Μητσοτάκης στην Πλατεία Αγίου Τίτου στο Ηράκλειο σε μια ομιλία με αισθητική άλλου τύπου όπως ήδη έγραψε το Cretalive, κι ελπίζω να μην δούμε ξανά σημαιούλες, καραμούζες και λοιπά απομεινάρια των συγκεντρώσεων περασμένων δεκαετιών που τις ξαναζήσαμε εν μέρει στην πρόσφατη προεκλογική βερσιόν! 

Πάντως τη μεγάλη εκδήλωση του καλοκαιριού στο Ηράκλειο δεν θα την κάνει ο γνωστός μας Αλέξης Τσίπρας, αλλά ένας άλλος Αλέξης, ο ράπερ Αλέξης Λαναράς, γνωστός και ως Λεξ για όσους έχουν σχέση με τη συγκεκριμένη μουσική.

Και θα μου πείτε τι σχέση έχει ο φάντης με το ρετσινόλαδο, αλλά σας πληροφορώ πως οι εμφανίσεις του LEX ανά την Ελλάδα αποτελούν μουσικό και κοινωνικό φαινόμενο, θυμίζω λοιπόν τι έγινε σε Καυτατζόγλειο Στάδιο και γήπεδο Πανιωνίου, όπου έπεσαν οι ταράτσες από τον κόσμο!

Ο LEX λοιπόν ετοιμάζεται για μια μεγάλη συναυλία στις 14 Ιούλη στο Παγκρήτιο Στάδιο κι απ’ ότι αντιλαμβάνομαι θα είναι από τα μουσικά γεγονότα του καλοκαιριού αφού η νεολαία μάλλον ψηφίζει δαγκωτό τον συγκεκριμένο καλλιτέχνη !

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ