Με Μητσοτάκη η πρώτη των μεγάλων κομμάτων στην Κρήτη - τι εκπλήξεις θα κρύβει η συγκέντρωση!

Ξεχάστε τις (όποιες) μεγάλες ομιλίες είδαμε στην προηγούμενη προεκλογική περίοδο

Αρχίζει ξανά το ματς λοιπόν στη νέα προεκλογική περίοδο και οι πληροφορίες θέλουν τα κόμματα να πάνε σε επανασχεδιασμό των εκδηλώσεων τους και των επαφών τους με τον κόσμο και τους πολίτες. Αν αληθεύουν λοιπόν οι πληροφορίες μας από την Αθήνα, ξεχάστε τις (όποιες) μεγάλες ομιλίες που είδαμε στην προηγούμενη περίοδο, καθώς στοχευμένα και μεθοδικά θα γίνονται οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών.

Στη ΝΔ το είχαν πάει έτσι κι αλλιώς σε μικρές εκδηλώσεις και αύριο στο Ηράκλειο πρωτοπορούν επιλέγοντας μια πλατεία με τη δική της ζεστασιά και ακτινοβολία όπως είναι αυτή του Αγίου Τίτου!
Πληροφορίες μας λένε πως ο σχεδιασμός είναι να υπάρχει ένα μεγάλο στρογγυλό τραπέζι στη μέση της πλατείας, απ’ όπου θα μιλήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης και γύρω γύρω να υπάρχει κόσμος, όπου πιθανότατα να είναι και περισσότερος από εκείνον που βρέθηκε πριν μερικές μέρες στο κηποθέατρο Καζαντζάκης.

Στο ΣΥΡΙΖΑ κι αυτοί όπως μαθαίνω δεν έχουν σκοπό να κάνουν ανοιχτές μεγάλες ομιλίες αφού πια αλλάζει ριζικά το αφήγημα του κόμματος και περιμένουμε να πάμε σε άλλο προεκλογικό μοντέλο. Στο ΠΑΣΟΚ θα κάνουν έτσι κι αλλιώς θεματικές εκδηλώσεις σε ενδοχώρα και πόλη (που πιθανότατα θα εφαρμόσουν και τα άλλα κόμματα) ενώ άγνωστο ακόμα είναι αν υπάρξει όπως φημολογείται η κεντρική τελευταία εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ στις 23 Ιουνίου και πάλι στο Ηράκλειο με μια παρόμοια συγκέντρωση όπως στις 19 Μαΐου!

Μην ξεχνάτε επίσης έναν καθοριστικό παράγοντα πως τα κόμματα έχουν εξαντλήσει τα budget τους, οι εταιρείες που αναλαμβάνουν να τρέξουν τέτοια project έχουν ρίξει το βάρος τους στις συναυλίες και τις εκδηλώσεις του καλοκαιριού, οπότε σεμνά, λιτά και χωρίς πολλά φρου φρου… ευτυχώς δηλαδή!

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ