Κίνηση στη Χερσόνησο… άνευ προηγουμένου!

Πάνω από 10-12 περιπολικά αυτοκίνητα συνδράμουν κάθε βράδυ την αστυνομική επιχείρηση ώστε να μην υπάρχουν παρατράγουδα

Εικόνες που δεν τις θυμούνται ούτε καν το χρυσοφόρο 2019 του τουρισμού στη Χερσόνησο διηγούνται οι αστυνομικοί για την κίνηση στη Μέκκα της κρητικής βιομηχανίας! Χιλιάδες επισκέπτες έχουν κατακλύσει την περιοχή και καταλαβαίνετε τι συμβαίνει όταν η ώρα σημάνει 1, όποτε και ηχούν οι κανόνες της απαγόρευσης.

Άντε να πείσεις τα 20χρονα και τα 25χρονα (που παραδόξως στην περιοχή για Δεκαπενταύγουστο αποτελούν την πλειοψηφία των επισκεπτών) να πάρουν το δρόμο για τα ξενοδοχεία και τα καταλύματα τους! Προφανώς με την πειθώ και με υπομονή προσπαθούν οι έχοντες την ευθύνη τήρησης της απαγόρευσης να οδηγήσουν τα… κοπάδια των επισκεπτών στη «στάνη» τους.

Πάνω από 10-12 περιπολικά αυτοκίνητα συνδράμουν κάθε βράδυ την αστυνομική επιχείρηση ώστε να μην υπάρχουν παρατράγουδα που δεν είναι εύκολο να μην υπάρχουν, έως ότου τελειώσει (αυτό το μίνι lockdown! Και βέβαια η επιστροφή στα ξενοδοχεία δε σημαίνει και τίποτε, καθώς αρχίζουν τα personal πάρτυ στα δωμάτια με τους μισούς να ξεφαντώνουν και τους άλλους μισούς να διαμαρτύρονται για το ιδιότυπο γλέντι που στήνεται! Μπάχαλο σε μια περίεργα απρόσμενη περίοδο με πανδημία αλλά και τουριστική κίνηση στο… κόκκινο.

 

Δείτε επίσης:

Στο δρόμο τα πάρτι μετά την "εφαρμογή" του lockdown

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ