Λαθροχειρία καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ για τη φωτογραφία Τσίπρα - Λιγνάδη

Λαθροχειρία καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ για τη φωτογραφία Τσίπρα - Λιγνάδη

Αντίδραση από τον εκπρόσωπο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Νάσο Ηλιόπουλο

Για "λαθροχειρία" κάνει λόγο σε ανάρτησή του ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Νάσος Ηλιόπουλος, λίγο μετά τη δημοσίευση σε ειδησεογραφική ιστοσελίδα φωτογραφίας στην οποία εμφανίζεται ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας με τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Τσίπρας Μπαζιάνα

 

Στην ανάρτησή του ο Ν. Ηλιόπουλος αναφέρει χαρακτηριστικά: "Πριν από λίγο δημοσιεύθηκε μια πλαστή φωτογραφία του Αλέξη Τσίπρα, όπου με μοντάζ έχει αφαιρεθεί η σύντροφος του Μπέτυ Μπαζιάνα και στη θέση της εμφανίζεται ο κ. Λιγνάδης.
Ενημερώνουμε τους καλοθελητές της «ενημέρωσης» πως με τέτοιου είδους λαθροχειρίες απλά εκθέτουν τους εαυτούς τους και φανερώνουν τον πανικό που (άραγε γιατί;) τους έχει καταβάλει.
Το πρόβλημα άλλωστε δεν είναι ότι ο κ. Μητσοτάκης έχει φωτογραφηθεί με τον κ. Λιγνάδη. Ούτε καν οι φιλικές τους σχέσεις.
Το πρόβλημα είναι ότι επί 20 ημέρες ο κος Μητσοτάκης επιχείρησε να συγκαλύψει το θέμα Λιγνάδη.
Ότι ο  εκπρόσωπός του χαρακτήρισε «προσωπικούς» τους λόγους παραίτησής του.
Ότι η κα Μενδώνη μίλησε για «ανυπόστατες φήμες» και ότι ξαφνικά ανακάλυψε πως είναι «επικίνδυνος» μόνο όταν αποκαλύφθηκε ότι κατατίθεται μήνυση από θύμα βιασμού για αδίκημα που δεν έχει παραγραφεί.
Η συγκάλυψη του κ. Μητσοτάκη, λοιπόν, δεν μαζεύεται  με μια fake φωτογραφία από τα site και τα τρολ που τον υποστηρίζουν".

Θα πρέπει πάντως να σημειωθεί ότι στο επίμαχο δημοσίευμα επισημαίνεται πως η φωτογραφία αποτελεί προϊόν μοντάζ. Μάλιστα το κείμενο του δημοσιογράφου καταλήγει ως εξής:

δημοσίευμαΤσίπρας Λιγνάδης μοντάζ

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ