Ποιο ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς πλαισιώνει το νέο ψηφοδέλτιο του ΜέΡΑ25 στο Ηράκλειο!

Τι αποκάλυψε ο ίδιος ο Γιάνης Βαρουφάκης στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος

Μάχη πόρτα πόρτα προανήγγειλε την Κυριακή από τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΜέΡΑ25 ο γραμματέας του Γιάνης Βαρουφάκης, μετά το τελευταίο δυσμενές αποτέλεσμα που άφησε το κόμμα εκτός βουλής στη βραχύβια διάρκεια της νέας θητείας της.

Δίνοντας έμφαση στην καθοριστική σημασία της εισόδου του "ΜέΡΑ25-Συμμαχία για τη Ρήξη" στη Βουλή τόνισε: "Εξασφαλίζοντας άλλο ένα 0,38%, ώστε να μπούμε ξανά στη Βουλή, στερούμε βουλευτές από την «Μητσοτάκης ΑΕ». Ποτέ ένας τόσο εφικτός στόχος δεν θα μείωνε τόσο πολύ την κοινοβουλευτική δύναμη της Δεξιάς", πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Βαρουφάκης μίλησε και για αλλαγές στα κομματικά ψηφοδέλτια αποκαλύπτοντας πως στο ψηφοδέλτιο του Ηρακλείου θα είναι υποψήφια η πρώην υφυπουργός στην πρώτη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και γνωστή αντιστασιακός Νάντια Βαλαβάνη.

Το ερώτημα βέβαια είναι καθώς υπάρχει λίστα εάν η κ. Βαλαβάνη θα είναι επικεφαλής του ψηφοδελτίου ή θα βρίσκεται πρώτος στη λίστα ο δημοσιογράφος Μάριος Διονέλης σ’ ένα ψηφοδέλτιο που έχει έτσι κι αλλιώς μια απώλεια εκείνη του Απόστολου Λουλουδάκη!

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ