Με τις νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Λ. Κνωσσού, η Μ. Αλεξάνδρου γίνεται... τυφλή οδός!

Με τις νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Λ. Κνωσσού, η Μ. Αλεξάνδρου γίνεται... τυφλή οδός!

Εκείνοι που κινούνται από το Μασταμπά από το συγκεκριμένο δρόμο με στόχο είτε τη Λ. Κνωσσού είτε το Βενιζέλειο νοσοκομείο τώρα πέφτουν πάνω στο... τοίχος των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων

Είναι πράγματι καίρια παρέμβαση αυτή που έκανε αναγνώστης μας αναφορικά με τις νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που έγιναν στην Λεωφόρο Κνωσού.

Όπως μας επισημαίνει εδώ και χρόνια έγινε η σημαντική παρέμβαση στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου, ώστε να γίνει το άνοιγμα του συγκεκριμένου δρόμου και να λειτουργήσει ως μικρή περιφερειακή οδός που θα συνδέει το Μασταμπά με τη Λεωφόρο Κνωσού, χωρίς να χρειάζεται να κατέβει κάποιος προς το κέντρο ή την περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου.

Τώρα με τις νέες ρυθμίσεις είναι αδύνατη η είσοδος από την Κνωσσού προς τη Μεγάλου Αλεξάνδρου ενώ το κυριότερο εκείνοι που κινούνται από το Μασταμπά από το συγκεκριμένο δρόμο με στόχο είτε τη Λ. Κνωσσού είτε το Βενιζέλειο νοσοκομείο ενώ μέχρι τώρα κατέβαιναν από το ύψος της εκκλησίας του Μπεντεβή, τώρα πέφτουν πάνω στο τοίχος των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων και αν επιθυμούν να μεταβούν νότια προς τη Λεωφόρο Κνωσσού θα πρέπει να κάνουν ένα μεγάλο κύκλο ώστε να μπορέσουν να κάνουν τη διαδρομή που επιθυμούν!

Σίγουρα πάντως υπάρχουν πολλά ζητήματα προς τακτοποίηση και σε αυτό θα συμβάλλει και η επικείμενη συνάντηση των εκπροσώπων του Πολιτιστικού Συλλόγου Μπεντεβή με τον αντιδήμαρχο Γιάννη Αναστασάκη την ερχόμενη Τετάρτη ώστε να δουν τα προβλήματα στην καθημερινότητα των πολιτών που έφεραν οι νέες ρυθμίσεις!
 

Δείτε επίσης:

Λ. Κνωσσού: Η παρέμβαση, οι αντιδράσεις και "η έλλειψη γνώσης της εναλλακτικής"

Νέα πραγματικότητα για τη λεωφόρο Κνωσσού\

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ