Το μήνυμα Μητσοτάκη για τις εκλογές, μέσω... Tik Tok

Το μήνυμα ενόψει εκλογών, μέσω της πλατφόρμας.

Mήνυμα μέσω του Τικ Τοκ έστειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της ημερομηνίας των εκλογών (21 Μαΐου).

«Ανακοινώσαμε λοιπόν την ημερομηνία των εκλογών που θα γίνουν την 21η Μαΐου. Μέχρι τότε θα έχουμε την ευκαιρία να πούμε πολλά. Να κάνουμε έναν ειλικρινή απολογισμό του έργου μας αυτά τα 4 χρόνια, αυτά τα οποία πετύχαμε, να μιλήσουμε με ειλικρίνεια για τις αδυναμίες μας και τα λάθη μας. Να θυμίσουμε στους πολίτες πού ήταν η Ελλάδα το 2019 και πού είναι η Ελλάδα το 2023. Να θυμίσουμε στους πολίτες ότι τηρήσαμε τις βασικές προεκλογικές δεσμεύσεις» τόνισε στο βίντεο από το γραφείο του στο Μέγαρο Μαξίμου.

«Αντικείμενο συζήτησης θα πρέπει να είναι τα πολλά που πρέπει να γίνουν από εδώ και στο εξής», πρόσθεσε, αναφέροντας τους στόχους του για αύξηση των μισθών, την επίλυση του στεγαστικού προβλήματος και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι νέοι.

«Θα πρέπει να μιλήσουμε για αυτά που μας κρατάνε πίσω. Για τις μεγάλες παθογένειες του κράτους, τις εστίες του αναχρονισμού, της αναξιοκρατίας. Όλα αυτά θα πρέπει να τα σαρώσουμε με ακόμη μεγαλύτερη ταχύτητα. Κι αυτή είναι η εντολή που θα ζητήσω προσωπικά από τον ελληνικό λαό. Πιο γρήγορα, πιο τολμηρά, να πάμε την Ελλάδα πιο μπροστά και πιο ψηλά. Κι αυτό θα ψηφίσουμε στις 21 Μαΐου» τόνισε καταλήγοντας.

 

@kyriakosmitsotakis_ ✌️🇬🇷 #fyp #tiktokgreece ♬ original sound - Kyriakos Mitsotakis

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ