"Να πάρουν δώρο Πάσχα και οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα"

"Να πάρουν δώρο Πάσχα και οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα"

Η πρόταση του Ζαχ.Καλογεράκη προς την κυβέρνηση

Τη δική του πρόταση για να δοθεί έξτρα δώρο Πάσχα στους εργαζόμενους στην καθαριότητα και την αποκομιδή των απορριμμάτων καταθέτει ο πρόεδρος του ΕΣΔΑΚ Ζαχαρίας Καλογεράκης:

"Μέσα σε αυτή την πρωτόγνωρη συγκυρία, καθημερινά και όχι άδικα, όλοι μας στεκόμαστε αλληλέγγυοι και ευγνώμονες στους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του εθνικού συστήματος υγείας.
Δεν πρέπει όμως να ξεχνάμε και τους δικούς μας καθημερινούς μαχητές, το προσωπικό της καθαριότητας που δίνει τη δική του μάχη κάτω από αντίξοες συνθήκες για να διατηρήσει τις πόλεις και τα χωριά μας καθαρά προασπίζοντας την υγεία μας. Όλοι εμείς που έχουμε την “πολυτέλεια” της ασφάλειας να ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ, τους οφείλουμε ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
Στα πλαίσια έκτακτων οικονομικών μέτρων που εξήγγειλε η κυβέρνηση δια στόματος Πρωθυπουργού, ανακοίνωσε την κατ΄εξαίρεση χορήγηση δώρου Πάσχα σε γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό. Οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα και τη διαχείριση απορριμμάτων αποτελούν τη δεύτερη ανθρώπινη ασπίδα της δημόσιας υγείας, μετά τους εργαζόμενους στα νοσοκομεία και το σύστημα υγείας.
Για τον λόγο αυτό έχουμε καταθέσει σχετική πρόταση στη ΚΕΔΕ και στο αρμόδιο υπουργείο, ώστε η κυβέρνηση να εξετάσει τη δυνατότητα να δοθεί το δώρο Πάσχα, στο προσωπικό καθαριότητας και διαχείρισης απορριμμάτων."

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ