Νέο… look στη δημοτική αίθουσα και επιστροφή μετά από 21 μήνες στη Λότζια για το συμβούλιο!

Νέο… look στη δημοτική αίθουσα και επιστροφή μετά από 21 μήνες στη Λότζια για το συμβούλιο!

Με μια «καυτή» συνεδρίαση με πρώτα στην ατζέντα τη συζήτηση για τη ΔΕΠΑΝΑΛ αλλά και την αύξηση των δημοτικών τελών

Την ερχόμενη Δευτέρα έχουμε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ηρακλείου, σιγά την είδηση θα πει κάποιος! Κάθε δεύτερη βδομάδα συνεδριάζει το συμβούλιο, αλλά η είδηση είναι πως μετά από 21 μήνες η συνεδρίαση επιστρέφει στη Λότζια, αφού αρκετά ταλαιπωρήθηκε είτε μέσω τηλεδιάσκεψης, είτε το υπόλοιπο διάστημα στο Πολιτιστικό Συμβούλιο όπου μετακόμισε.

Ξαναγυρίζει λοιπόν στο φυσικό της χώρο, με μια «καυτή» συνεδρίαση με πρώτα στην ατζέντα τη συζήτηση για τη ΔΕΠΑΝΑΛ αλλά και την αύξηση των δημοτικών τελών, όπου θα τεθούν προς ψήφιση οι δυο προτάσεις, εκείνη της δημοτικής αρχής κι εκείνη της αντιπολίτευσης. Ωστόσο είδηση όπως είπαμε είναι η επιστροφή στη Λότζια με την αίθουσα να έχει αλλάξει χωροταξία, ώστε να μην είναι κοντά ο ένας με τον άλλο οι δημοτικοί σύμβουλοι και τα έδρανα να έλθουν σε μια άλλη διάταξη όπως βλέπετε, θυμίζοντας περισσότερο αίθουσα σχολείου, παρά συμβουλίου! Ερωτηματικό είναι πάντως ποιοι θα κάτσουν μπροστά και ποιοι πίσω!

Οι αρχηγοί των παρατάξεων πρέπει να έχουν πρόσβαση στο μικρόφωνο όπου η εγκατάσταση είναι δεδομένη και δεν μπορεί να αλλάξει, οπότε υπάρχουν ακόμη εκκρεμότητες που δεν έχουν λυθεί! Επίσης να θυμίσω πως η συνεδρίαση είναι κεκλεισμένων των θυρών, κόσμος δεν μπορεί δια ζώσης να την παρακολουθήσει και επιτρέπονται μόνον 55 άτομα μέσα στην αίθουσα, με 50 δημοτικούς συμβούλους και τους υπαλλήλους, ούτε προφανώς οι εκπρόσωποι του τύπου δεν μπορούν να δώσουν το παρόν!

Τέλος σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο μπορούν α παρεβρίσκονται μόνον εμβολιασμένοι ( ένας δημοτικός σύμβουλος είναι ανεμβολίαστος να θυμίσω που μπορεί να παρακολουθήσει και να παρέμβει μέσω ZOOM).

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ