Ντόρα Μπακογιάννη για τον πατέρα της: Δεν υπάρχει μέρα που να μη μου λείπεις

«Ήθελα την ημέρα της γιορτής σου, να μοιραστώ τη χαρά για τον θρίαμβο του Κυριάκου, να δεις την Κρήτη μας μπλε» έγραψε στο Twitter

Έξι χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τον θάνατο του πρώην πρωθυπουργού και επίτιμου προέδρου της Νέας ΔημοκρατίαςΚωνσταντίνου Μητσοτάκη. Με αφορμή τη συγκεκριμένη επέτειος, η κόρη του και βουλευτής του κόμματος Ντόρα Μπακογιάννη, προέβη σε σε μία συγκινητική ανάρτηση, ανεβάζοντας μία κοινή τους φωτογραφία.

Όπως γράφει χαρακτηριστικά, «δεν υπάρχει ημέρα που να μην μου λείπεις! Αλλά την ημέρα της γιορτής σου ήθελα τόσο πολύ να μοιραστώ μαζί σου τη χαρά μας για τον θρίαμβο του Κυριάκου και ήθελα να δεις την Κρήτη μας μπλε».

 

 

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης απεβίωσε στις 29 Μαΐου 2017 τα ξημερώματα (ώρα 1 π.μ.) σε ηλικία 98 ετών. Η εξόδιος ακολουθία εψάλη στις 31 Μαΐου με τιμές εν ενεργεία πρωθυπουργού στη Μητρόπολη Αθηνών, ενώ κηρύχθηκε τετραήμερο δημόσιο πένθος από την ημέρα του θανάτου του. Ετάφη μία μέρα αργότερα στο χωριό Αργουλιδέ Ακρωτηρίου Χανίων δίπλα στη σύζυγό του Μαρίκα. 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ