Ο διπλός σεισμός, το χιούμορ του δημάρχου και η "φασαρία" του έτερου αιρετού

Ο διπλός σεισμός, το χιούμορ του δημάρχου και η "φασαρία" του έτερου αιρετού

Το καλύτερο αντίδοτο στον φόβο και την ανησυχία είναι το ... χιούμορ

Οι δύο σεισμικές δονήσεις που καταγράφηκαν στον νομό Ηρακλείου μέσα σε λιγότερο από μία ώρα το βράδυ της Παρασκευής ανησύχησαν τους κατοίκους της Ανατολικής Κρήτης, κυρίως επειδή ήταν επιφανειακοί και συνοδεύτηκαν από βοή. Ο δήμαρχος Οροπεδίου Λασιθίου Γιάννης Στεφανάκης δεν έχασε το χιούμορ του και με ανάρτηση του στο Facebook επέρριψε την ... ευθύνη στον συνάδελφό του δήμαρχο του όμορου δήμου Μινώα Πεδιάδας Μανώλη Φραγκάκη, εγκαλώντας τον ότι έκανε ... φασαρία. Μάλιστα τον προειδοποίησε, κάνοντάς τον και tag για να βεβαιωθεί ότι θα λάβει το μήνυμα, πως αν συνεχιστούν οι δονήσεις το Οροπέδιο θα απαντήσει με κεραυνούς από το Δικταίο Άνδρο. 

Όπως ήταν αναμενόμενο, η χιουμοριστική ανάρτηση του δημάρχου Οροπεδίου προσέλκυσε πολλά likes στο Facebook μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου ωστόσο, ο έτερος αιρετός δεν είχε ανταπαντήσει στην πρόκληση. 

Ο Γιάννης Στεφανάκης έγραψε στην ανάρτησή του:

"Δύο σεισμοί 4.1 και 3,5 Ρίχτερ με επίκεντρο το Καστέλι έγιναν ιδιαίτερα αισθητοί στο Λασίθι, ευτυχώς χωρίς προβλήματα.
Παρακαλείται ο φίλος Δήμαρχος του όμορου Δήμου Μινώα Πεδιάδος κος Φραγκάκης να κάνει λιγότερη φασαρία νυχτιάτικα, αλλιώς θα φύγουν κεραυνοί του Δία από το Δικταίο"

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ