Ο Πασπάτης δεν… αλλάζει και δεν έχει σκοπό να το κάνει!

Επ' ουδενί δεν αφήνει στην άκρη τα ιατρικά του καθήκοντα

Ο προεκλογικός αγώνας, έστω και άτυπα έχει αρχίσει. Οι υποψήφιοι κάνουν τους σχεδιασμούς τους, τις περιοδείες τους και βάζουν επί χάρτου όλα όσα θα περιλαμβάνει το αφήγημα τους, όταν θα σημάνει και επίσημα η έναρξη της προεκλογικής περιόδου.

Στη ΝΔ δεν έχουμε επίσημα ακόμα την ανακοίνωση των υποψηφίων, ωστόσο ο γιατρός και εν δυνάμει υποψήφιος του κόμματος  Γρηγόρης Πασπάτης κάνει έναν αγώνα δρόμου για να τα προλάβει όλα! Βλέπετε παρότι η μάχη είναι σημαντική,  επουδενί δεν αφήνει στην άκρη τα ιατρικά του καθήκοντα στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο και τη διαχρονική σχέση που έχει με τους ασθενείς του.
Αυτό δεν αλλάζει και δεν πρόκειται ν’ αλλάξει!

Για τον αεικίνητο Γρηγόρη, το ιατρικό καθήκον και όσα απαιτεί η διεύθυνση της γαστρεντερολογικής κλινικής μαζί με την εξέλιξη της επιστήμης του, είναι αδιαπραγμάτευτα και επιλογή ζωής.
Ωστόσο παρ’ όλα αυτά ο Πασπάτης συνεχίζει σε υψηλό τέμπο να κάνει και περιοδείες αλλά και να δίνει το παρών σε κοινωνικές εκδηλώσεις, όπου η αγάπη του κόσμου και η  επιθυμία του να σταθεί δίπλα του στη μάχη, καταγράφουν, για πρώτη φορά όπως λέει ο ίδιος, την βεβαιότητα πως αυτή τη φορά θα είναι διαφορετικά!

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ