Ο Πιερρακάκης και η «συγγνώμη της εκκρεμότητας»

Ο Πιερρακάκης και η «συγγνώμη της εκκρεμότητας»

Τί είπε ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης

Συγγνώμη για την ταλαιπωρία και τις ουρές που έχουν υποστεί οι πολίτες όλα αυτά τα χρόνια ζήτησε από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης, μιλώντας για το νομοσχέδιο του υπουργείου του που, μεταξύ άλλων, απλοποιεί τη διαδικασία για τους γονείς των παιδιών που κάνουν λογοθεραπεία και εργοθεραπεία.

«Όλες οι κυβερνήσεις πρέπει να ζητήσουμε συγγνώμη από τους πολίτες για την ταλαιπωρία που έχουν υποστεί όλα αυτά τα χρόνια από την αδυναμία του κράτους να προχωρήσει στην ψηφιοποίηση πλευρών της Δημόσιας Διοίκησης».

Με αυτή τη φράση ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης, δήλωσε την απόφαση της σημερινής κυβέρνησης να απλοποιήσει διαδικασίες που ταλαιπωρούν τους πολίτες και συγκεκριμένα σχετικά με τη διαδικασία που ακολουθούν γονείς των παιδιών που κάνουν λογοθεραπεία και εργοθεραπεία.

Ο κ. Πιερρακάκης αναφερόμενος στις διαδικασίες ψηφιοποίησης τόνισε ότι πάνω από 800.000 επισκέψεις σε γκισέ έχουν αποφευχθεί με την ψηφιοποίηση υπεύθυνων δηλώσεων, εξουσιοδοτήσεων κ.λπ.

 

 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ