Ο Ρονάλντο, ο Καλομοίρης και η Coca-Cola που τα ''γειαίνει όλα''

Ο Ρονάλντο, ο Καλομοίρης και η Coca-Cola που τα ''γειαίνει όλα''

Μια εικόνα από το EURO που μας...γυρίζει 50 χρόνια πίσω

Mια αναπάντεχη κίνηση του Κριστιάνο Ρονάλντο στη... συνέντευξη τύπου μετά το ματς Πορτογαλία - Ουγγαρία, τείνει να εξελιχθεί σε viral στιγμή σε όλο το EURO 2020. Για όσους δεν γνωρίζουν, λίγο πριν ξεκινήσει να μιλάει να μετακίνησε δύο μπουκάλια Coca-Cola που ήταν μπροστά του, ενώ στη συνέχεια έδειξε στους δημοσιογράφους ένα μπουκάλι νερό.​ 

Έπειτα από αυτό η τιμή της μετοχής του αναψυκτικού πεσε από τα 56,10 δολάρια στα 55,22 δολάρια και η εμπορική αξία της εταιρείας διαμορφώθηκε από τα 242 στα 238 δισεκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με τον Guardian, ενώ τις επόμενες ημέρες δεν ήταν λίγοι οι ποδοσφαιριστές / προπονητές που έκαναν αναφορά στην κίνηση του σπουδαίου Πορτογάλου.
Με αυτή την αφορμή, ήρθε στο μυαλό μας ο Γιώργος Καλομοίρης, ο οποίος στις αρχές δεκαετίας του 1970 κυκλοφόρησε ένα δίσκο βινυλίου, με κοντυλιές αφιερωμένες στο γνωστό αναψυκτικό, πιθανότατα για διαφημιστικούς λόγους. Ο Ανωγειανός καλλιτέχνης «υμνούσε» το νέο - τότε - προϊόν που μόλις είχε φτάσει στο νησί και είχε τίτλο ''Η κόκα κόλα τα γειαίνει όλα''. 

 

Πηγή:

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ