Οι μαθητές δεν περιμένουν τις αποφάσεις - Ήδη δεν πάνε σχολείο

Οι μαθητές δεν περιμένουν τις αποφάσεις - Ήδη δεν πάνε σχολείο

Ελάχιστη η προσέλευση των μαθητών στο Δημοτικό σχολείο Κόκκινη Χάνι.

Μετρημένοι στα δάκτυλα είναι οι μαθητές που τις τελευταίες ημέρες περνούν το κατώφλι του Δημοτικού σχολείου Κοκκίνη Χάνι.

Όπως αναφέρεται στην ομάδα Ενεργοί πολίτες Κοκκίνη Χάνι- Βαθειανού Κάμπου, μόλις το 22% με 40% των παιδιών κάνει μάθημα.

Ειδικότερα, σε τμήμα με σύνολο 23 μαθητών, η προσέλευση ήταν : 9 παιδιά τη Δευτέρα, 10 παιδιά την Τρίτη και 5 παιδιά σήμερα Τετάρτη. Ανάλογη είναι η προσέλευση και στα υπόλοιπα τμήματα του Σχολείου. 
- "Με βάση την παραπάνω προσέλευση είναι δικαιολογημένες οι απορίες και τα ερωτήματα που διατυπώνονται καθημερινά από τους γονείς, που είναι : 
- Υπάρχουν σοβαροί λόγοι για να υπάρχουν καθημερινά τόσες απουσίες ?  
- Αν υπάρχουν (?) μήπως πρέπει να ενημερωθούν υπεύθυνα οι γονείς για τους λόγους της μειωμένης προσέλευσης των μαθητών ??", αναρωτιούνται τα μέλη της ομάδας.
Σημειώνεται πως όλα τα τμήματα λειτουργούν κανονικά, όμως, πολλοί μαθητές είναι σε καραντίνα γιατί υπάρχει κρούσμα στο οικογενειακό τους περιβάλλον.

Καταλήψεις

Οι μαθητές Γυμνασίου έχουν άλλο τρόπο να δείχνουν την ανησυχία τους...την κατάληψη. Σήμερα, ήταν κλειστά τα Γυμνάσια Αρχανών και Αγίων Δέκα. Το μάθημα έγινε με τηλεκπαίδευση.Δείτε επίσης

Να κλείνει όλο το σχολείο όταν εντοπίζεται κρούσμα, ζητούν οι γονείς στη Χερσόνησο

Έλεγχοι rapid test στις Γούρνες

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ