Όταν ο Μητσοτάκης συνάντησε τον Φάνη Λαμπρόπουλο!

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έπαιξε «Πάρε 5 δώσε 3» με τον Φάνη Λαμπρόπουλο

Με χιούμορ αντιμετώπισε την... απαγωγή του από τον Φάνη Λαμπρόπουλο ο πρωθυπουργός. Μπορεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης να είχε συμφωνήσει για συνέντευξη στον Σφαίρα, με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την παρέα του όμως δεν απέφυγε να παίξει και ένα παιχνίδι των τηλεθεατών στο αέρα του Music.

«Σε άλλη εκπομπή πήγαμε, σε άλλη καταλήξαμε. Δεν μας άφησαν επιλογή» σχολίασε χιουμοριστικά ο Πρωθυπουργός σε ανάρτησή του στο instagram όπου ανέβασε και ένα απόσπασμα από την φιλοξενία του στην εκπομπή.

Ο Φάνης Λαμπρόπουλος πάντως δεν τον... λυπήθηκε και τον υποχρέωσε να συμμετάσχει σε ένα παιχνίδι ονόματι «Πάρε 5 δώσε 3». Συγκεκριμένα του ζήτησε μέσα σε πέντε δευτερόλεπτα να βρει τρεις πριγκίπισσες της Disney ως πατέρας δύο κοριτσιών. Ο «αναγκασμένος» Κυριάκος Μητσοτάκης βρήκε την Άριελ, την Πεντάμορφη και την Ούρσουλα. Μπορεί η μία να μην ήταν πριγκίπισσα όμως του το έδωσαν... και κέρδισε ένα ρολόι. Στις προτάσεις του για πριγκίπισσες έπεσε και το χαρτί του Τέρατος, από το παραμύθι "Πεντάμορφη και το Τέρας"... 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ