Όταν ο Τζορτζ Μπους είχε επισκεφθεί την οικία Μητσοτάκη

Όταν ο Τζορτζ Μπους είχε επισκεφθεί την οικία Μητσοτάκη

Ο Μάικ Πομοπέο είναι ο δεύτερος Αμερικανός πολιτικός μετά τον Τζορτζ Μπους που θα φιλοξενηθεί στο σπίτι της οικογένειας στα Χανιά

Αντίστοφη μέτρηση έχει ξεκινήσει για την άφιξη του Αμερικανού υπουργού Εξωτερικών Μαικ Πομπέο, στα Χανιά, στο πλαίσιο της επίσκεψης του στη χώρα μας (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ).

Ο Μάικ Πομπέο, -που θα βρεθεί στη ναυτική και αεροπορική βάση της Σούδας (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) και (ΕΔΩ)- θα φιλοξενηθεί στο σπίτι του πρωθυπουργού στο Ακρωτήρι Χανίων, όπου ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα παραθέσει δείπνο προς τιμήν του.

Ο επικεφαλής του Στέιτ Ντιπάρτμεντ είναι ο δεύτερος Αμερικανός πολιτικός μετά τον Τζορτζ Μπους που θα φιλοξενηθεί στο σπίτι της οικογένειας Μητσοτάκη. Να υπενθυμίσουμε ότι δεκαετία του 90 ο Τζορτζ Μπους, ο πρεσβύτερος φιλοξενήθηκε δύο φορές από τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.

Η πρώτη ήταν στις 20 Ιουλίου 1991 και η δεύτερη το 1994. Ο Τζώρτζ Μπους, ήταν ο πρώτος πρόεδρος των ΗΠΑ που επισκέφθηκε τη χώρα μας μετά τον Ντουάιτ Αϊζενχάουερ.

1
 
*Η φωτογραφία από το γεύμα του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη στον Τζορτζ Μπους και τη σύζυγό του, Μπάρμπαρα. Δεν ήταν λίγες οι φορές που ο Τζορτζ Μπους εκθείαζε τα ντολμαδάκια της Μαρίκας Μητσοτάκη / Ιδρυμα Μητσοτάκη

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ