Ουρά τουριστών και ... νέα δεδομένα για το ωράριο στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου

Newsroom
Newsroom

Τροποποιήθηκαν εκ νέου οι ώρες λειτουργίας του χώρου - Εκατοντάδες οι επισκέπτες καθημερινά!

Νέα δεδομένα για το ωράριο στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου, καθώς μετά τις αντιδράσεις όπως είχαμε γράψει για τις ώρες λειτουργίας του, ήρθε μια εκ νέου αλλαγή!

Σύμφωνα με νεότερη ανακοίνωση μέσω κοινωνικών δικτύων, ο αρχαιολογικός χώρος που αποτελεί πόλο έλξης για εκατοντάδες επισκέπτες, πλέον από τη Δευτέρα 27/5 έως και την Πέμπτη 31/10 θα λειτουργεί καθημερινά,  08:00 με 20:00 πλην Τετάρτης που το ωράριο θα είναι 13:00 - 20:00.

Αρχαιολογικό Μουσείο

Στην ίδια ανακοίνωση, το Μουσείο ενημερώνει ότι "το ισόγειο, συμπεριλαμβανομένης της αίθουσας Γλυπτών και η αίθουσα των Τοιχογραφιών στον όροφο του Μουσείου, θα είναι ανοιχτά για το κοινό. Οι υπόλοιπες αίθουσες του ορόφου θα παραμείνουν κλειστές."

Πρόκειται για μια πολύ θετική εξέλιξη, αν αναλογιστεί κανείς τον αριθμό των ανθρώπων που επισκέπτονται το χώρο,  εν μέσω μάλιστα τουριστικής περιόδου.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα οι σχετικές από το σημείο φωτογραφίες την Τετάρτη το μεσημέρι, με τους τουρίστες να έχουν σχηματίσει τεράστια ουρά αναμένοντας την είσοδο στο χώρο!

Αρχαιολογικό

 

Αρχαιολογικό

 

 

Δείτε επίσης

Αντιδράσεις για το νέο ωράριο στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου

 

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ