Σκεφτόταν να ντυθεί Σούπερ-Τραμπ!

Σκεφτόταν να ντυθεί Σούπερ-Τραμπ!

Ο Τραμπ σκεφτόταν να εμφανιστεί με μπλουζάκι Σούπερμαν κατά την έξοδο από το νοσοκομείο

Σούπερ-Τραμπ σκεφτόταν να ντυθεί, βγαίνοντας από το νοσοκομείο, ο πρόεδρος των ΗΠΑ, φορώντας μπλουζάκι του Σούπερμαν που θα άφηνε να φανεί ανοίγοντας το πουκάμισό του.

Όπως αναφέρουν οι New York Times, ο Ρεπουμπλικανός πρόεδρος των ΗΠΑ πρότεινε την ιδέα αυτή ως εντυπωσιακή έξοδο από το στρατιωτικό νοσοκομείο Γουόλτερ Ριντ του Μέριλαντ την περασμένη εβδομάδα.

Το ρεπορτάζ της αμερικανικής εφημερίδας αναφέρει ότι ο Τραμπ πρότεινε σε αρκετά τηλεφωνήματα με αξιωματούχους να εμφανιστεί αρχικά εύθραυστος και στη συνέχεια να αποκαλύψει κάτω απ’ το πουκάμισό του το έμβλημα του υπερήρωα ως ένδειξη της υπερδύναμής του και της νίκης του κατά του κορωνοϊού.

nyt

Αν και η ιδέα εγκαταλείφθηκε στο τέλος, ο Τραμπ σκηνοθέτησε ένα επικοινωνιακό σόου κατά την επιστροφή του στο Λευκό Οίκο. Όταν βγήκε απ’ το νοσοκομείο έκανε σήμα στις κάμερες με τον αντίχειρα και τη γροθιά του προτού επιβιβαστεί στο ελικόπτερο που τον μετέφερε στην έδρα του.

Αργότερα ανάρτησε κι ένα βίντεο της άφιξής του εκεί και κάλεσε τους Αμερικανούς να μην φοβούνται τον κορωνοϊό. «Νιώθω καλύτερα απ’ ό,τι προ εικοσαετίας», διαμήνυσε.

«Πάρτι» στο Twitter 

Μετά το ρεπορτάζ των NYTimes, χρήστες του διαδικτύου έστησαν «πάρτι» στο Twitter με τον Τραμπ – Σούπερμαν.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ