Στα ύψη το ενδιαφέρον για τις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ!

Στα ύψη το ενδιαφέρον για τις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ!

Την Κυριακή οι εκλογές

Και να που ξαφνικά απέκτησαν μεγάλο ενδιαφέρον οι εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ στο Ηράκλειο!

Υπενθυμίζω πως οι εκλογές είναι για την Κυριακή, το ενδιαφέρον έχει εκτοξευθεί στα ύψη και φανταστείτε μόνο πως από τους περίπου 1500 που ψήφισαν για την προηγούμενη ΝΟΔΕ τώρα προσεγγίζουν τους 5000!

Αδιανόητα νούμερα την εποχή του «πρασίνου» Ηρακλείου τότε που αν πετούσες πέτρα στον άδειο δρόμο πιο εύκολα πετύχαινες αυτοκίνητο παρά οργανωμένο νεοδημοκράτη! Και βέβαια συνήθως τα κόμματα που έχουν προοπτική εξουσίας και όχι εκείνα που την κατέχουν, πάντα είχαν συμμετοχή σε εσωκομματικές διαδικασίες κι ασφαλώς αυτό δείχνει πως αν μη τι άλλο θα έχει το ενδιαφέρον της η αναμέτρηση.

Ειδικά που στο θέμα του προέδρου εκτός του Βαγγέλη Καρκανάκη υπάρχει και η υποψηφιότητα Στρατή Μαγκουσάκη, αναβιώνοντας το δίπολο Αυγενάκη - Κεφαλογιάννη που πάντα σε γαλάζιο επίπεδο είχε τα στοιχεία ενός πολιτικού ντέρμπι!

Βέβαια σαφώς και δεν είναι μόνο τα πολιτικά τζάκια που στοιχίζονται πίσω από τις δυο υποψηφιότητες, έχουν και οι ίδιοι οι υποψήφιοι τη δική τους δυναμική,αλλά τι να την κανείς μια μάχη αν δεν της δώσεις προσωπικά χαρακτηριστικά;

Όσον αφορά τα οργανωτικά αρχικά υπήρχε η πρόβλεψη να στηθεί κάλπη μόνο στο ξενοδοχείο IBIS αλλά τώρα με την αθρόα συμμετοχή αλλάζουν τα πράγματα, δημιουργείται και δεύτερη κάλπη στο Θεατρικό Σταθμό με την προοπτική να αναζητήσουν και τρίτο. Υπάρχουν ακόμα οι κάλπες σε Χερσόνησο, Μοίρες και Πεζά ενώ αποφασίστηκε να μην στηθεί ( ορθώς ) κάλπη στο σεισμόπληκτο Αρκαλοχώρι.

Με 12 ευρώ αποκτάς ετήσια συνδρομή και πρόσβαση στην κάλπη, η προθεσμία λήγει αύριο τα μεσάνυχτα και μπορείς να ψηφίσεις και ηλεκτρονικά αρκεί όμως να το δηλώσεις ως αύριο το βράδυ.

Καλή επιτυχία σε όλους τους υποψήφιους και τις υποψήφιες γιατί πάντα μια κάλπη και ειδικά με μεγάλη συμμετοχή είναι μια νίκη της Δημοκρατίας !

 

 

Δείτε επίσης:

Δύο οι διεκδικητές της προεδρίας στη ΝΟΔΕ Ηρακλείου

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ