Στο Αρκαλοχώρι η Αστυνομία, υπό το φόβο του πλιάτσικου

Στο Αρκαλοχώρι η Αστυνομία, υπό το φόβο του πλιάτσικου

Επιπλέον αστυνομικές δυνάμεις στην περιοχή, με διαταγή του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ, Μιχάλη Καραμαλάκη

Το μεγάλο ζητούμενο στην ευρύτερη περιοχή του Αρκαλοχωρίου καθώς περνούν οι ώρες κι αποκαλύπτονται οι μεγάλες ζημιές που άφησε πίσω του ο φονικός σεισμός των 5,8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ είναι, όπως έγραψε ήδη το Cretalive, η φιλοξενία των πολιτών των οποίων τα σπίτια είτε καταστράφηκαν είτε έχουν πάθει σοβαρές ζημιές. 

Με δεδομένο ότι εκατοντάδες άνθρωποι δε θα βρίσκονται απόψε στα σπίτια τους, το δεύτερο ζητούμενο είναι να εξασφαλιστεί ότι δε θα γίνει πλιάτσικο στις κατοικίες τους.

Υπό αυτό τον φόβο από τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ, Μιχάλη Καραμαλάκη δόθηκε εντολή να σταλούν επιπλέον αστυνομικές δυνάμεις αφενός γιατί θα κλείσει το κέντρο του Αρκαλοχωρίου αφετέρου για  να γίνονται οι απαραίτητες περιπολίες στα σπίτια από τα οποία θα φύγουν ιδιοκτήτες ένοικοι.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας:

"Με Διαταγή του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου Μιχαήλ Καραμαλάκη, έχουν ληφθεί από την πρώτη στιγμή, αυξημένα μέτρα τάξης και ασφάλειας, στις σεισμόπληκτες περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου Κρήτης.

Για τον σκοπό αυτό, η Διεύθυνση Αστυνομίας Ηρακλείου διαθέτει ανά 8ωρο, 24 περιπολίες με 46 αστυνομικούς στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Μινώα – Πεδιάδας, ενώ στους λοιπούς Δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου,  διατίθενται επιπλέον, ανά 8ωρο, 22 περιπολίες με 44 αστυνομικούς.

Η Ελληνική Αστυνομία βρίσκεται σε διαρκή ετοιμότητα για την παροχή κάθε αναγκαίας συνδρομής και υποστήριξης των κατοίκων". 
 


 

 

Δείτε επίσης:

Με φόντο τους ισχυρούς μετασεισμούς, αναζητούν λύσεις για τους πληγέντες

Σεισμός στο Αρκαλοχώρι: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ο δήμος Μινώα

Νέος ισχυρός μετασεισμός, μετά τα φονικά ρίχτερ

Οι μετασεισμοί παρουσία του Υπουργού: "Να 'τος, να 'τος"!

Σεισμός στο Αρκαλοχώρι: Νεκρός ο άτυχος εργάτης που καταπλακώθηκε στην εκκλησία

 

 

Όλες οι ειδήσεις από τον σεισμό που έπληξε την Κρήτη

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ