Στο Συμβούλιο του Προγράμματος των Παγκόσμιων Γεωπάρκων της UNESCO ο Χαράλαμπος Φασουλάς

Οι ευχαριστίες που απηύθυνε

Μέλος του 12μελούς Συμβουλίου του Προγράμματος των Παγκόσμιων Γεωπάρκων της Unesco ορίστηκε ο Χαράλαμπος Φασουλάς, του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Κρήτης.

Σε ανάρτησή του ο ίδιος γνωστοποιεί τα καλά νέα και ευχαριστεί τόσο τη Γενική Διευθύντρια της UNESCO Audrey Azoulay όσο και τον Διευθυντή του Προγράμματος των Παγκόσμιων Γεωπάρκων κο Kristof Vandenberghe για την απόφαση αυτή. Ευχαριστεί επίσης την Ελληνική Εθνική Επιτροπή για την UNESCO και το Παγκόσμιο Δίκτυο Γεωπάρκων για τη υποστήριξη της υποψηφιότητάς του, ενώ δεν παραλείπει να απευθύνει ευχαριστία στο επιστημονικό του "σπίτι", το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας του Πανεπιστημίου Κρήτης καθώς και το Γεωπάρκο του Ψηλορείτη για όλες τις γνώσεις, εμπειρίες και ικανότητες.
Η ανακοίνωση του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Κρήτης

"Το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης-Πανεπιστήμιο Κρήτης με μεγάλη χαρά χαιρετίζει τον ορισμό του Δρ. Χ. Φασουλά ως μέλος του Συμβουλίου του Προγράμματος των Παγκόσμιων Γεωπάρκων της UNESCO. Το 12-μελές συμβούλιο είναι το κυρίαρχο γνωμοδοτικό και διαχειριστικό όργανο του Προγράμματος και ο σύμβουλος της Γενικής Διευθύντριας της UNESCO για το πρόγραμμα και απαρτίζεται από τους πιο ειδικούς επιστήμονες από όλο τον κόσμο στο αντικείμενο, με τετραετή θητεία".

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ