Συστάσεις για ψυχραιμία και προσοχή στο Παλαίκαστρο

Συστάσεις για ψυχραιμία και προσοχή στο Παλαίκαστρο

Τι δήλωσε η Διοικήτρια της Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης

"Ψυχραιμία, υπομονή και μεγάλη προσοχή" συνιστά στους κατοίκους του Παλαικάστρου η διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ Λένα Μπορμπουδάκη, η οποία αναμένεται να βρεθεί στην περιοχή μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Τους (παρα)κάλεσε, δε, να τηρήσουν με ευλάβεια τα μέτρα, για να διασφάλιση της δημόσιας (αλλά και της ατομικής τους) υγείας. Τα νοσοκομεία της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου βρίσκονται σε κατάσταση ετοιμότητας.
Συνεχής από την άλλη είναι η επικοινωνία της κας Μπορμπουδάκη με τον Υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια, τον πρόεδρο του ΕΟΔΥ Παναγιώτη Αρκουμανέα και την ηγεσία της Πολιτικής Προστασίας, με σκοπό την διενέργεια rapid tests στην πόλη της Σητείας, με την μέθοδο του drive through.

Κάτι αντίστοιχο λαμβάνει χώρα σήμερα στις Μοίρες Ηρακλείου. "Επιλέγουμε ημιαστικές περιοχές με αυξημένο αριθμό πληθυσμού ώστε να μπορούμε να διενεργούμε όσο το δυνατόν περισσότερα τεστ" εξήγησε η διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ, προαναγγέλλοντας πως "θα ακολουθήσουν κι άλλες περιοχές με αντίστοιχο προφίλ στην Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου -σταδιακά θα πηγαίνουμε και σε περιοχές με μικρότερο πληθυσμό".

 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ