Τα router του Μαξίμου - Η ατάκα Μητσοτάκη και η απάντηση

Τα router του Μαξίμου - Η ατάκα Μητσοτάκη και η απάντηση

Η Κουμουνδούρου υποστηρίζει ότι παραδόθηκε πλήρης ο ηλεκτρομηχανολογικός και ψηφιακός εξοπλισμός

Το γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες μια ατάκα του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην Βουλή, σχετικά με την κατάσταση στην οποία παρέλαβε το Μέγαρο Μαξίμου.
Απαντώντας σε σχόλιο του Αλέξη Τσίπρα, ο Πρωθυπουργός κλείνοντας την ομιλία του στη Βουλή ανέφερε χαρακτηριστικά: «εγώ δεν βρήκα επιστολές κ. Τσίπρα. Ούτε ρούτερ βρήκα στο Μαξίμου».

Στον κ. Μητσοτάκη απαντά με δήλωσή της η πρώην γενική γραμματέας του πρωθυπουργού, επί κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννα Πεπέ, η οποία αναφέρει:

"Αν δεν ήταν τόσο κρίσιμες οι στιγμές για τη χώρα ίσως και να γελούσα για τα router που ακούστηκαν μέσα στη βουλή από τον ίδιο τον πρωθυπουργό. Για να σοβαρευτούμε όμως, το Μέγαρο Μαξίμου παραδόθηκε με πλήρη τον ηλεκτρομηχανολογικό και ψηφιακό εξοπλισμό του και φυσικά, πώς θα ήταν δυνατόν να είναι αλλιώς άλλωστε, όλα τα router στη θέση τους. 

Αυτό αν δεν το αντιλήφθηκε ο κύριος Μητσοτάκης, μπορεί να το επιβεβαιώσει τόσο ο κύριος Δημητριάδης, που ανέλαβε στη θέση μου ως Γενικός Γραμματέας και στον οποίο παρέδωσα το χαρτοφυλάκιο μου και όσα είχα στην ευθύνη μου, όσο και ο προϊστάμενος Διοίκησης και Οργάνωσης της ΓΓΠ και ο υπεύθυνος πληροφορικής. Οι δύο τελευταίοι μάλιστα διατηρήθηκαν στη θέση τους και από την επόμενη κυβέρνηση συνεχίζοντας να ασκούν τα καθήκοντά τους, ορθά κατά τη γνώμη μου γιατί εκτός από το ότι πρόκειται για δύο εξαιρετικούς δημοσίους υπαλλήλους με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζεται η απρόσκοπτη και συνεχής λειτουργία του θεσμού. 

Θα ήθελα ειλικρινά να μπορούσα να πω ότι παραδώσαμε το Μαξίμου όπως το παραλάβαμε, το αυτονόητο δηλαδή, αλλά δυστυχώς δεν ήταν έτσι. Παραλάβαμε άδεια γραφεία και παραδώσαμε γραφεία πλήρως εξοπλισμένα και λειτουργικά από την πρώτη στιγμή για όσους ανέλαβαν τις κρίσιμες αυτές θέσεις. Έτσι δηλαδή όπως θα έπρεπε πάντα να συμβαίνει".

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ