Τα Ζωνιανά, οι μπαλωθιές , η υποκρισία και το...στόχαστρο των Αρχών

Τα Ζωνιανά, οι μπαλωθιές , η υποκρισία και το...στόχαστρο των Αρχών

Το βίντεο από την Ανάσταση παίχτηκε πάλι με τον γνωστό φολκλόρ τρόπο

Ένα βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου από το πρωί και στις τηλεοράσεις ήταν γνωστό εδώ και πολλές ώρες στους παροικούντες την Ιερουσαλήμ. Προφανώς το είχε και το cretalive και άλλα σοβαρά σάιτ (κάποιοι και από χθες...) και προτίμησαν να μην το παίξουν όπως λανσάρεται για να μην παίξει ξανά ένα τόσο σοβαρό θέμα όπως η οπλοφορία και οπλοχρησία στην Κρήτη ως...φολκλόρ ζήτημα που επανέρχεται συχνά πυκάν ως εικόνα από το νησί.

Υπήρξαν, με αφορμή το βίντεο από την Ανάσταση στα Ζωνιανά, πάλι τα γνωστά σχόλια για την Κρήτη, τα τρολαρίσματα και οι...κριτικές καναπέως από αυτά που έχουμε συνηθίσει χωρίς κανένας να αγγίζει το θέμα στην ουσία του, να προβληματιστεί για το τι γίνεται στο νησί- εκτός κι αν η είδηση είναι ότι...έπεσαν μπαλωθιές αλλά τουλάχιστον στην εποχή της καραντίνας....κρατούσαν τις αποστάσεις! Α, να μην ξεχάσω και η τοπική κοινωνία καταδικάζει, άλλη κλισέ έκφραση κι αυτή!

Και το χειρότερο της υποκρισίας; Ότι ορισμένοι συνάδελφοι μετέδωσαν -ακούγεται σαν ανέκδοτο!- ότι το βίντεο μπήκε, λέει, στο μικροσκόπιο των αρχών! Τελικά όντως μάλλον "δεν είναι δυνατή η ύπαρξη μιας κοινωνίας, αν δεν είναι θεμελιωμένη στην υποκρισία"!

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ