ΕΙΔΑ-ΑΚΟΥΣΑ
Ταξίδι μέσα στη νύχτα, για Σαντορίνη, στελεχών της Πυροσβεστικής από το Ηράκλειο
Ποιοι και γιατί μετακινήθηκαν
SHARE:

Με συνοπτικές διαδικασίες ταξίδεψαν μέσα στη νύχτα από το Ηράκλειο στη Σαντορίνη στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ηρακλείου, προκειμένου να βοηθήσουν στον συντονισμό του σχεδιασμού που εκπονείται για την αντιμετώπιση - διαχείριση της έκτακτης κατάστασης με τις συνεχείς σεισμικές δονήσεις.
Η εικόνα που υπήρχε μέχρι προχθές είναι ότι στην Κρήτη βρίσκονταν - και βρίσκονται - σε ετοιμότητα στελέχη της 3ης ΕΜΑΚ και της ΕΜΟΔΕ. Τελικά η μεταμεσονύκτια μετακίνηση αφορούσε, όπως πληροφορούμαστε, στελέχη του ανακριτικού γραφείου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ηρακλείου και η αλήθεια είναι ότι η επιλογή αυτή προκαλεί κάποια ερωτηματικά.
Προφανώς και ο ρόλος των στελεχών που ήδη βρίσκονται στη Σαντορίνη θα είναι κυρίως εποπτικός. Όπως και να έχει, εμείς, όπως και όλος ο κόσμος, παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις στο νησί και ευχόμαστε τα πράγματα να εξελιχθούν τελικά ομαλά.
Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο