Θα του κάνει το χατήρι ο... καιρός;

Θα του κάνει το χατήρι ο... καιρός;

Την περασμένη Τρίτη ήταν προγραμματισμένα τα επίσημα "αποκαλυπτήρια" για το αναβαθμισμένο Πάρκο Γεωργιάδη ωστόσο οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες δεν επέτρεψαν στον Βασίλη Λαμπρινό να... περπατήσει το νέο πάρκο παρέα με δημοσιογράφους. Γι αυτό και ο Δήμαρχος Ηρακλείου καλεί εκ νέου σε ένα περίπατο τους εκπροσώπους των ΜΜΕ στο πάρκο την Παρασκευή στις 11:00! 

Το Πάρκο πάντως είναι ανοιχτό για το κοινό είναι από την περασμένη Δευτέρα καθώς οι εργασίες για την περιβαλλοντική αναβάθμισή του ολοκληρώθηκαν.

«Παραδώσαμε στο κοινό το Πάρκο Γεωργιάδη, βελτιωμένο και αισθητικά αλλά και όσον αφορά στις υποδομές του.  Για να παραμείνει σε αυτήν την πολύ καλή κατάσταση όμως, οφείλουμε όλοι να δείξουμε τον απαιτούμενο σεβασμό και βοηθήσουμε με την συμπεριφορά μας τις Υπηρεσίες του Δήμου να το διατηρήσουν καθαρό και όμορφο. Ο μεγαλύτερος πνεύμονας πρασίνου στο Ηράκλειο αναβαθμίστηκε ουσιωδώς και περιμένει τους δημότες και τους επισκέπτες της πόλης να τον αγαπήσουν ξανά και να τον μετατρέψουν, σε χώρο συνάντησης, ψυχαγωγίας, πολιτισμού αλλά και ελεύθερης ανταλλαγής ιδεών, όπως ήταν πάντα, τηρώντας φυσικά τα απαραίτητα μέτρα ατομικής προστασίας. Συνεχίζουμε με έργα και ολοκληρωμένο σχεδιασμό την προσπάθεια για την βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων του Ηρακλείου», τονίζει σε δήλωσή του ο κ. Λαμπρινός. 

Σημειώνεται ότι στο Πάρκο εκτελούνται αυτή τη στιγμή εργασίες ανακαίνισης του αναψυκτήριου από την ΔΕΠΑΝΑΛ.

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ