Θέλουν να δηλώσουν το αποτέλεσμα αλλά δεν μπορούν!

Θέλουν να δηλώσουν το αποτέλεσμα αλλά δεν μπορούν!

Προβλήματα παρουσιάζονται στην πλατφόρμα self-testing.gov.gr

Μάταια προσπαθούν εδώ και αρκετή ώρα γονείς να δηλώσουν στην πλατφόρμα self-testing.gov.gr το αποτέλεσμα του sef test για τα παιδιά τους, με το οποίο πρέπει να προσέλθουν το πρωί της Δευτέρας στις σχολικές μονάδες για τον αγιασμό. 

Για περισσότερη από μισή ώρα επιχειρούν ωστόσο η σελίδα δεν ανταποκρίνεται, προφανώς γιατί όλοι οι γονείς είχαν την ίδια σκέψη την ίδια περίπου ώρα!

dg

σελφ τεστ

Ας κρατήσουμε το θετικό ωστόσο, ότι δηλαδή έσπευσαν πολλοί να δηλώσουν το αποτέλεσμα ηλεκτρονικά προκειμένου να είναι καθόλα έτοιμοι για το πρώτο κουδούνι. 

Υπενθυμίζεται ότι ο υποχρεωτικός αυτοδιαγνωστικός έλεγχος για τους/τις μαθητές/τριες όλων των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, εκτός από όσους έχουν ολοκληρώσει τον εμβολιασμό τους (εφόσον ανήκουν στην ηλικιακή ομάδα που συστήνεται ο εμβολιασμός) ή έχουν ιστορικό νόσησης εντός τελευταίου εξαμήνου, διενεργείται δύο φορές την εβδομάδα (Τρίτη και Παρασκευή), έως και 24 ώρες πριν από την προσέλευση στο σχολείο.

Ειδικότερα, την πρώτη εβδομάδα του διδακτικού έτους, δηλαδή για τη Δευτέρα (13.09.2021), το self test πρέπει να έχει γίνει είτε την Κυριακή (12.09.2021) είτε τη Δευτέρα πριν πάει το παιδί στο σχολείο.

 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ