Τί βαθμό βάζει η Ντόρα στον Κυριάκο ως Πρωθυπουργό;

"Έδειξε ηγετικές ικανότητες τις οποίες κανείς δεν ήξερε ότι τις είχε"

Να ... βαθμολογήσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη ως Πρωθυπουργό κλήθηκε το πρωί η βουλευτής Χανίων, Ντόρα Μπακογιάννη, προσκεκλημένη του Δημήτρη Καμπουράκη στην εκπομπή “Ώρα Ελλάδος”.

“Από το 1 έως το 10 πόσο του βάζετε του Κυριάκου, ως πρωθυπουργό;” ρώτησε ο δημοσιογράφος, με την κ.Μπακογιάννη να απαντά:

“Του βάζω πάρα πολύ καλό βαθμό. Για να είμαι δε και τελείως ειλικρινής, πιστεύω ότι αυτές οι απανωτές κρίσεις – διότι δεν νομίζω άλλος πρωθυπουργός μεταπολίτευσης, που να του πέσουν όλα στο κεφάλι – ωρίμασαν τον Μητσοτάκη πάρα πολύ. Και πάρα πολύ γρήγορα και έδειξε ηγετικές ικανότητες, τις οποίες κανείς δεν ήξερε ότι τις είχε. Γιατί, αρχή άνδρα δείκνυσι».

“Η ταχύτητα με την οποία παίρνει αποφάσεις αλλά και η γνώση του αντικειμένου την οποία έχει – εγώ έχω ζήσει τώρα πρωθυπουργούς, υπουργούς, τα έχω ζήσει όλα – δεν έχω ζήσει αυτή την γνώση του φακέλου και αυτή την ταχύτητα. Συνδυάζει πράγματα τα οποία πολύ δύσκολα να τα βρεις και την βαθιά τεχνοκρατική αντίληψη… Βρε παιδί μου, ξέρει πόσα τσιμέντα θέλει η γέφυρα. Η δική μου γέφυρα στα Χανιά. Εγώ δεν το ξέρω. Ο Κυριάκος ξέρει πόσα τσιμέντα θέλει η γέφυρα του Κερίτη” δήλωσε χαρακτηριστικά.

Δείτε το απόσπασμα από το 18:40ό λεπτό:

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ